≫ 

Bizarna huliganska akcija na Ostrvu: Navijač Portsmuta pesničio konja, stigla ga ekspresna kazna

Životinja se našla na meti

  • 0
Engleski huligan udara konja Foto: RT Sport

Prvi međusobni sudar velikih rivala Portsmuta i Sautemptona posle sedam godina podigao je navijačke tenzije do tačke ključanja, a kad je tako ni životinje nisu pošteđene od huligana.

Veliki broj pripadnika policije bio je angažovan za meč Liga Kupa na "Fraton Parku", među njima i konjica kao pojačanje, i upravo se jedan konj našao na meti navijača.

Jedan od svedoka je zabeležio napad huligana na životinju pesnicama, "sevnula" su dva krošea ka glavi konja, što je momentalno izazvalo reakciju jahača koji se dao u poteru za pomahnitalim navijačem.

Ovaj je utekao poteri, ali ne i "sačekuši" koja mu se spremala desetak metara dalje. Brzo je "pao šaka" nekolicini policajaca koji su ga bacili na beton i propisno izudarali pendrecima.

Inače, veliki broj navijača Sautemptona je prisustvovao meču koji je njihov tim dobio rezultatom 4:0.

Posle niza sjajnih rezultata Sevilja je izgubila kod kuće protiv Reala, i večeras (19.00) na gostovanju Eibaru želi pobedu koja bi je zadržala u vrhu tabele. Kvota na dvojku je 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Eibar - Sevilja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA