Svi hoće da rastumače novi Partizanov dres: Crno-bela nova garnitura nastala iz ljubavi i fanatičnosti (FOTO)

Ragbi klub Partizan posle nekoliko godina ponovo izašao u javnost sa kreativnim dizajnom dresa za koji veruju da će biti šampionski

  • 1

Sport koji se u Srbiji igra iz ljubavi, a ne radi novca ponovo je imao potvrdu svoje iskrene veličine tokom promocije novog originalnog ragbi dresa Partizana.

Klub iz Humske posle nekoliko godina od kako je odskočio od konkurencije neobičnim dizajnom, ponovo je "dominirao" izgledom opreme koja je imala promociju u centru Beograda.

Sa novim dresom "oči u oči" Foto: RK Partizan

Ovog puta uz "old school" varijantu sa širokim crnim i belim  prugama (na kojima su gotovo neprimetno utisnute buktinje sa grb kluba, a na poleđini dresa stoji slogan "slava ili smrt") pobedila je nova "haotična" varijanta na kojoj su brojni simboli koji povezuju Partizan i stranicu i ekipu navijača pod nazivom "Grobarski trash romantizam", izuzetno aktivnu poslednjih godina kada pričamo o negovanju duha navijača crno-belih na društvenim mrežama.

Zanimljivo je da uz dominantnog crnog gavrana koji je prisutan na obe varijante dresa lako može da se uoči i Duško Radović, kosturska glava sa crno-belim šalom, groblje koje se nalazi na samom dnu majice...

Žičana ograda, datum osnivanja ragbi kluba, kao i simboličnu roze boju koja se može primetiti deo su garniture za koju je potrebno nekoliko minuta da bi se svi simboli protumačili.

Pevačica Zorana Pavić poznata je kao veliki navijač Partizana Foto: RK Partizan

Ragbi klub Partizan je donatorskom večeri na kojoj su navijači pomogli finansijsko funkcionisanje kluba u sezoni iskoristio je momenat da predstavi dresove, a malo je reći da je posle ovakve promocije u jednom prestoničkom klubu interesovanje navijača skočilo za opremom koja nisu iz masovne proizvodnje fudbalskog ili košarkaškog kolektiva Sportskog društva iz Humske.

Kapiten kluba Aleksandar Krstić govorom na promociji jasno je stavio do znanja okupljenima šta crno-beli žele da urade u novoj sezoni u novim dreswovima.

- Osvajanje duple krune je cilj - poručio je Krstić.

Red roze boje, red crno-belih pruga na novoj garnturi dresa Foto: RK Partizan
Velika potražnja je za "haotičnim" dresom Foto: RK Partizan
Simbolično utisnute "Partizanove" buktinje na dresu Foto: RK Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA