≫ 

Sa bebom u rukama uhvatio "houm-ran" udarac! Neverovatan potez navijača Filadelfije u Los Anđelesu! (FOTO) (VIDEO)

Udarač gosujuće ekipe, Mikel Franko, raspalio je lopticu na tribine stadiona Dodžersa, koju je jedan navijač uspeo da uhvati držeći sina u rukama

  • 1

Bejzbol je jedan od retkih sportova koji ne uživa veliku popularnost u našoj zemlji. Međutim, nesvakidašnje scene koje nam dolaze iz američke MLB lige bi mogle da budu okidač koji bi pokrenuo interesovanje za ovaj specifičan sport.

>>>Palicom demolirao kofe sa ledom, pa ih "dovršio" aperkatom: Ovako izgeda kad zvezda američke bejzbol lige poludi zbog sudijske odluke! (FOTO) (VIDEO)

Naime, tokom meča između LA Dodžersa i Fildelfija Filisa, jedan navijač u dresu gostujuće ekpie, napravio je neverovatan potez uhvativši houm-ran udarac sa bebom u rukama, nakon što je zvezda tima iz Filadelfije, Majkl Franko, odlično pogodio lopticu.

Ovo je inače Franku bio drugi houm-ran te večeri kojim je smanjio vođstvo LA Dodžersa na 7-6 u devetom iningu.

Dok je loptica letela od polja ka tribinama stadiona u Los Anđelesu, nekoliko navijača se okupili širom podignutih ruku oko mesta na koje bi loptica trebalo da aterira.

Oduševljena publika na stadionu Dodžersa pozdravlja fenomenalan potez navijača Filadelfije Foto: printskrin: youtube/mlb

Iako je u rukama držao svoju bebu staru svega nekoliko meseci, jedan navijač Filisa se izvio unazad i uspeo da slobodnom rukom uhvati lopticu, iako okružen nekolicinom navijaća.

Njegova beba je takođe bila odevena u jarko crvene boje Filadelfija Filisa.

Ponosni tata prima čestitke od navijača Filisa Foto: printskrin: youtube/mlb

Navijači na stadionu Dodžersa su grupno aplaudirali diveći se stilu i hrabrosti sa kojom je ovaj čovek uhvatio Frankov udarac.

>>>Ovog vikenda još uzbudljivije na trkama "Tri strane Kopaonika" (FOTO) (VIDEO)

- Kada je moje dete bilo malo pokušavao sam da uradim najednsotavnije stvari ne bi li ga zabavio, ali jedno sam siguran, a to je da nikada ne bih bio u stanju da ga odvedem na utakmicu Filisa, i da pritom uhvatim houm-ran udarac držeći sina u rukama - napisao je jedan od bejzbol fanova.

U sportu u kome se u regularnom toku sezone odigra 162 utakmice, prilikom čega isti timovi igraju i po četiri dana zaredom, nesvakidašnji potezi poput ovog su neizbežni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Best of The Bad

    25. jul 2018 | 16:04

    Posle neko kaze da muskarci ne mogu da rade vise stvari odjednom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA