≫ 

Meridian DUPLIRAO DOBITAK svima koji su se kladili na zlato Srbije!

Reprezentacija Srbije postala je prvi put u svojoj istoriji šampion sveta u ženskoj odbojci, a Meridian je rešio da sve koji su verovali u ove devojke nagradi!

  • 3

Ova kladionica će svima koji su se na sajtu meridianbet.rs isplatiti DUPLI DOBITAK!

Naše devojke su pobedom u fantasičnom finalu sa 3:2 uspele da dođu do zlata, a svi koji su se tokom šampionata na sajtu ili mobilnoj aplikaciji Meridianbeta kladili da će se Srbija popeti na vrh svetske odbojke biće nagrađeni za svoju veru u ove fantastične devojke.

Meridian je rešio da onima koji su najviše verovali u naše devojke uplati bonus u iznosu dobitka na bonus račun, tako da će oni zapravo duplirati svoje dobitke i dobiti 100% više!

Foto: japan2018.fivb.com

Meridian je postao poznat po ovakvim akcijama kojima je podržao one koji najviše veruju u uspehe naših sportista! Tako je ova kladionica isplatila sve opklade na zlato Ivane Španović na 16. Svetskom prvenstvu u Londonu, kada joj je najdalji skok na takmičenju poništili zbog otkačenog broja.

Takođe Meridian je isplatio sve tikete na prolaz Crvene zvezde i Partizana u narednu fazu Lige Evrope prošle sezone. Tada su večiti rivali ispali od CSKA iz Moskve i Viktorije iz Plzenja, ali im je malo nedostajalo da istorijske sezone u Evropi još malo produže. U Meridianu su tada i Crvena zvezda i Partizan prošli dalje!

Foto: japan2018.fivb.com

A Meridian je znao i da ispravi velike nepravde - kao što se desilo na Svetskom prvenstvu u fudbalu kada je isplatio sve tikete na kojima je bila opklada na penal na meču Švajcarske i Srbije - jer je penala bilo!

Sada, kada je srpska ženska odbojka dotakla najvišu tačku - oni koji su se kladili na naše devojke moći će na sutrašnji doček zlatnih odbojkašica da dođu sa još punijim džepovima! Osim što je Meridian dao najveću kvotu na osvajanje Svetskog prvenstva kada je naš tim u pitanju - duplirao je dobitke na bonus računu!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA