≫ 

Konobar u Splitu prepoznao grb Zvezde, huligani pretili klanjem: Svi detalji napada na vaterpoliste srpskog kluba! (VIDEO) (FOTO)

 ≫ 

Vaterpolo klub Crvena zvezda održao vanrednu konferenciju povodom napada na njihove igrače u Splitu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Joван Дучић
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • No.1

    11. februar 2019 | 16:33

    Pozdrav od hrvata iz Zagreba! Pogledam Vaše novine kada je zanimljiva tema o našim međususjedskim odnosima. Vidim tu puno mržnje prema hrvatima, ili kako nas dobar dio vas zove ustašama. Ja nisam ustaša, ja sam hrvat koji voli Hrvatsku. Ne očekujem od Vas da volite Hrvatsku, imate koga vi voljeti! Bio sam i u ratu! Mi to zovemo Domovinski oslobodilački rat. Ništa posebno, onako ročnički, na prvoj crti '94, neko razdoblje potpisanog primirja. Nisam na nikoga pucao, niti je itko na mene. Zbog toga smatram da je Bog bio milosrdan prema meni. Ne samo zato što nitko nije pucao na mene, već zato što ni ja nisam morao na nikoga pucati. Mislim da taj Bog sebe ne naziva rimokatoličkim, a niti pravoslavnim, niti muslimanskim... Imao sam prijatelja i srbina i muslimana, u razdoblju poslije rata. Putevi su nam se razišli, ne zbog vjere ili nacionalnosti, već zbog puteva kojima se razilaze ljudi, sve rijeđa druženja, sve manje kontakata, a sve više nećega drugog. Nikakva svađa ili nešto slično. Upoznao sam i jednu srpkinju, zbog nje sam čitao "stvari" vezano za pravoslavlje (što je krsna slava i sl.). Čitao sam ja i o halal hrani i cijeloj "toj proceduri", zbog duge kose. Nikad mi srbin nije učinio zlo, niti sam ja srbinu to učinio. Najgora "stvar" između srbina i mene je što smo se gladali preko nišana, a najbolja ne stane u ovaj tekst. Žao mi je što se desilo Vašim sportašima. Kretenizam ne poznaje nacionalnost, ni vašu ni našu. I ne bi vjerovali, većina nas u Lijepoj našoj isto razmišlja kao ja. Nama je, kao i vama, do boljeg života, ne stignemo razmišljat o mržnji od svojih briga. Pozdrav od hrvata iz Zagreba!!! :)

  • Nikola

    10. februar 2019 | 07:42

    A sto ovaj bacio posle majcu posle?

  • Dusan

    10. februar 2019 | 05:56

    Netreba ici u hrvatsku i sve ce biti ok

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA