≫ 

Radio je ispred prodavnice, pao i umro: Pobednik Superboula preminuo od toplotnog udara! (FOTO)

Sportista je bio potpuno zdrav, ali mu je splet nesrećnih okolnosti presudio

  • 1
Mitch Petrus, Mič Petrus Printskrin: Youtube/Jenna Laine

NFL zvezda i bivši osvajač Superboula Mitč Petrus iznenada je preminuo u 32. godini, a prema prvim informacijama sumnja se na toplotni udar. 

Kako prenose mediji u Sjedinjenim Američkim Državama, Petrusu je pozlilo dok je radio ispred prodavnice svojih roditelja u Litl Roku. On je prevezen u bolnicu iste večeri, gde je i preminuo. Mediji pišu da je sportista uzima dovoljno vode, ali i to, da je njegovo srce prestalo da kuca jer je temperatura bila oko 33 stepena, a on u organizmu nije imao dovoljno elektrolita.

Mitch Petrus, Mič Petrus Foto: Profimedia

Navodi se i to da se u takvo stanje dolazi kada je čovek dugo izložen suncu, a temperatura tela raste brže nego što se može ohladiti i održati u normalnim granicama.

Petrus je tokom karijere igrao u dresovima Njujork Džajantsa i Nju Ingland Patriotsa, a vrhunac njegove karijere bila je 2012. godina kada je sa Džajentsmia pobedio Patriotse 21-17 u finalu Super Boula.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    20. jul 2019 | 15:08

    Mi u Zelezari radimo i do plus 50 cuj 32 stepena i toplotni udar skoro kod nas bilo i u xladu 40 pa ostasmo svi zivi ko zna sta se tu desilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA