≫ 

Želimo što dalje da doguramo na SP: Srpska rukometašica veruje u uspeh!

Rukometašice Srbije igraju na SP u Japanu, a njihova želja je da doguraju što dalje

  • 0

Desni bek ženske rukometne reprezentacije Srbije Anđela Janjušević izjavila je da tim spreman za predstojeće Svetsko prvenstvo u Japanu.

Izabranice Ljubomira Obradovića tokom pripremnog perioda odigrale su turnir u Seulu, gde su ostvarile dva trijumfa protiv Južne Koreje i Mađarske, a poražene su od Rusije.

- Iskoristili smo ovaj turnir da se dobro pripremimo i doteramo neke finese. Lepo smo iskoristili vreme u Koreji. Spremni smo za put u Kumamoto. Spremne smo za prvu utakmicu sa Angolom. Bilo je veoma teško da se naviknemo na promenu vremena.

- Trenirali smo vredno, radile smo i pored ovog dodatnog napora. Spremale smo se za sve rivale. Čeka nas težak turnir, a mi želimo što dalje da doguramo", rekla je Janjušević za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Svetsko prvenstvo u japanskom gradu Kumamoto srpske rukometašice počinju u subotu, duelom protiv Angole od 7 sati po srednjeevropskom vremenu.

Rivali Srbije u grupi A još su Norveška, Holandija, Slovenija i Kuba.

"Pogledali smo nekoliko njihovih utakmica, spremali smo se. U petak ćemo odraditi još jedan trening, čisto da osetimo halu u kojoj ćemo igrati. Onda će sve biti spremno za utakmicu. Angola je dobra ekipa, ali spremne smo za njih. Biće zahtevno čuvati pivotmena i golman je veliki, ali ako budemo fokusirane maksimalno, neće biti problema. Želimo da prođemo grupu, ali i što dalje da idemo", zaključila je Janjušević.

Video: Jelena Lavko će prvi put nositi kapitensku traku na velikom takmičenju

Video: Trener rukometašica Srbije zadovoljan urađenim i veruje da će devojke biti spremne za start

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA