≫ 

Predao se NFL igrač koji je osumnjičen za oružanu pljačku

Deandre Bejker igrač Njujork Džajentsa se u prisustvu advokata javio policiji

  • 0
deandre bejker Foto: youtube/New York Giants

Deandre Bejker, NFL igrač i kornerbek Njujork Džajentsa, predao se zvaničnicima na Floridi u slučaju oružane pljačke, rekao je njegov advokat Bradford Koen za TMZ Sports.

Bejker se suočava sa višestrukim optužbama, uključujući oružanu pljačku i napad zbog njegove navodne uloge u incidentu 13. maja.

Podsetimo, Jedna "sasvim obična" pljačka koja se dogodila u Floridi, SAD, vrlo verovatno bi prošla neopaženo u javnosti da je nisu počinili ni manje ni više nego NFL igrači - Deandre Bejker (22) iz Njujork Džajantsa i Kvinton Danbar (27) iz Sijetl Sihoksa.

Policajci kažu da je Bejker imao pištolj tokom pljačke - iako njegov advokat insistira na tome da je klijent nevin i da ima više svedoka koji podupiru njegovu priču.

Prema dosad poznatim informacijama, do pljačke je došlo nakon svađe na pomenutoj žurki gde su se igrale karte i video igre. Bejker je u jednom trenutku, navodno, izvadio pištolj, a onda je, zajedno sa Danbarom i još jednim saučesnikom koji je nosio masku, krenuo da otima satove i novac od prisutnih gostiju.

Muškarac koji je nosio masku još uvek nije identifikovan. Bejker je navodno od njega zahtevao da upuca jednog svedoka što je ovaj odbio.

Video: Ženu na pumpi opljačkali za 30 sekundi i to dok je sedela u vozilu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA