≫ 

"O kapitene, moj kapitene": Srbin je novi vođa Peruđe

Aleksandar Atanasijević popularni Bata je ljubimac navijača

  • 0
Odbojka Srbija Slovenija Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Atanasijević Bata je godinama ljubimac navijača Peruđe jer je maltene odrastao u tom klubu,jer je tu već sedam godina. Zato i ne čudi odluka kluba da naš trofejni odbojkaš u novoj sezoni bude njihov kapiten.

Odluku su na prelep način objasnili na svom zvaničnom instagram-nalogu, kao i na "Tviteru".

- Došao si u Peruđu vrlo mlad. Odrastao si sa nama. Trpeo si i slavio sa nama. Uvek si davao srce za naše boje. Ti si duša tima. Ti si naš kapiten. O kapitene! Moj kapitene - napisali su čelnici jednog od najboljih italijanskih i evropskih odbojkaških klubova.

Aleksandar Atanasijević Aleksandar Atanasijević kao gost Telegrafa Foto: Marko Jovanović

Atanasijević je sa Peruđom osvojio Skudeto, dva puta Kup i Superkup, a igrao je i polufinale Lige šampiona. Bio je i najbolji igrač prvenstva Italije. Sa reprezentacijom Srbije je aktuelni evropski prvak.

Korektor "orlova" (29), koji je ponikao u Partizanu, u Peruđu je došao 2013, iz poljskog Belhatova, za koji je igrao od 2011. Prvi trener u Italiji mu je bio Slobodan Kovač, a saigrači legendarni Goran Vujević i Nemanja Petrić. Radio je i sa Nikolom Grbićem, a od prošle godine strateg Peruđe je selektor svetskih prvaka Poljaka, Belgijanac Hajnen.

Video: Aleksandar Atanasijević o aferi sa italijanskom političarkom koja mu je napakovana

Popularni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA