≫ 

"Nada umire poslednja, moramo dobiti Mađarice": Selektor rukometašica Srbije veruje u prolaz

Naše devojke su poražene od Rusije u prvom meču

  • 0
Ljubomir Obradović Foto: MN Press

Rukometašice Srbije poražene su od Rusije u prvom meču kvalifikacija sa 29:24 (17:13) za plasman na Olimpijske igre u Tokio, što znači da će za taj cilj sada morati da pobedi oba preostala meča. Već u subotu od 17.30 igraju sa Mađarskom najvažniji meč u ovim kvalifikacijama.

Ljubomir Obradović selektor Srbije istakao je posle meča.

- Čestitke Ruskinjama na pobedi. Nismo znali do 18 časova da li ćemo uopšte igrati ili ne. To je uticalo na našu igru. Dobili smo dozvolu da izađemo iz soba u 15 do 6, bili smo u sobama ceo dan. Igrali smo dobro u većem delu meča, imali priključak na 22:21 i lako primili 23. gol.

-Promašili smo par zicera, imali problema sa koncentracijom, a na ovom nivou to nije dozvoljeno i to su Ruskinje kaznile. Raspored nam nije išao na ruku, Rusija, pa Mađarska. Nada umire poslednja, idemo na pobedu protiv Mađarica i plasman na Olimpijske Igre.

Ljubomir Obradović Foto: MN Press

Jelena Trifunović rukometašica Srbije je rekla:

- Čestitke Ruskinjama na pobedi. Igrale su dobro, grešilo se na obe strane, ali one su naše greške iskoristile. To je glavni razlog zašto je rezultat ovakav. Ponosna sama na svoj tim, imale smo dobre momente, ali moraćemo da ih imamo više protiv Mađarica. To je najvažniji meč na turniru i moraćemo da igramo bolje - rekla je Trifunović.

Video: Obradović: Imamo istorijsku priliku za odlazak na Olimpijske igre

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA