Mozzart daje najveće kvote na svetu: Mančester Junajted 2,70, Benfika 1,30, Jang Bojs 1,77!

Nećete naći veće nigde na planeti

  • 0
FC FK Mančester Junajted - Roma

Foto: Tanjug/AP

Redovna čast uz vrhunske utakmice u Mozzartu.

Mesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ovog utorka tri poklon kvote kakve nećete naći nigde na svetu. Odsteri su bili široke ruke na susretima prvenstva Engleske, Portugalije i Švajcarske.

Proverite, zaista je tako…

MANČESTER JUNAJTED - LESTER (UTORAK, 19.00), KEC 2,70

Mančester Junajted je u jeku paklenog rasporeda po kojem će da odigra tri meča za pet dana. Uspeo je da ga otvori pobedom u nedelju nad Aston Vilom 3:1, a pre velikog derbija sa Liverpulom danas dočekuje Lester, koji se bori za Ligu šampiona. Više je nego očigledno da će Ole Gunar Solskjer da odmori pojedine adute i spremi ekipu za Redse, što je za Crvene đavole prestižnija utakmica. Prema trenutnoj formi i ravnoteži međusobnih utakmica, ovo bi trebalo da bude relativno jasna stvar. Domaći tim nije izgubio 14 utakmica zaredom u ligi, dok Lisice nisu uspele da se izbore za pobedu na poslednja dva duela. Remizirao je sa Sautemptonom, a zatim pre četiri dana izgubio od Njukasla 4:2.

NASIONAL - BENFIKA (UTORAK, 19.00), DVOJKA 1,30

Pred Nasionalom je verovatno poslednja šansa da ostane u prilici da opstane, a sa druge strane mu je Benfika. To ne sluti na dobro po domaće, koji su na 13 poslednjih mečeva sakupili tek četiri boda. Sada su na pet bodova od mesta u plej-autu, ali Benfika se još nada potencijalnom proboju na drugo mesto. Orlovi su posle tri uzastopne pobede prošle nedelje remizirali protiv Porta. Poslednji put Nasional je slavio nad lisabonskim velikanom pre više od 10 godina, a od tada je na 19 utakmica samo dva puta izborio remi. Poslednji put ove sezone.

FK Benfika

Foto: Profimedia

VADUZ - JANG BOJS (UTORAK, 18.15), DVOJKA 1,73

Primiče se kraj prvenstva Švajcarske, u kome je odavno bilo jasno da će Jang Bojs da odbrani krunu. Tri kola pre završetka sezone tim iz Berna je na 28 bodova ispred najbližih rivala, ali i pored svega se retko desi da kiksira. Doživeli su Momci samo jedan poraz na prethodne 23 utakmice u šampionatu, a u protekloj rundi su preslišali Bazel sa 2:0. Danas gostuju Vaduzu, koji se bori za opstanak. Udaljen je dva boda od fenjeraša Siona, na korak je do sigurne luke svaki pozitivan rezultat bi mu bio premija. Ipak, Jang Bojs je surov. Znaju to svi u Švajcarskoj već godinama...

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA