≫ 

Hrvati u paranoji pred Srbiju: Isprašite ih, da nam se opet ne desi "francuska kuhinja"

Komšije priželjkuju pobedu sa više od pet golova razlike

  • 8
Leon Šušnja, Rukometna reprezentacija Hrvatske Foto: Tanjug / AP

Duel rukometnih reprezentacija Srbije i Hrvatske u 2. kolu Evropskog prvenstva je utakmica "biti ili ne biti" za obe selekcije kada je u pitanju plasman u narednu rundu!

Hrvati su u prvom kolu poraženi od Francuske rezultatom 27:22 i u slučaju lošeg rezultata protiv Srbije za njih bi takmičenje praktično bilo gotovo, a ono što brine tamošnju javnost jeste i gol-razlika koju Kockasti priželjkuju.

Naime, hrvatski mediji su u strahu da, ako slave protiv Srbije, Francuska ne bude ta koja će ih izigrati u 3. kolu. Kao što je to bio slučaj u kvalifikacijamaza Olimpijske igre kada su Trikolori izgubili od Portugalije i tako "izbacili" Hrvate.

- "Francuska kuhinja" opet je moguća, Francuzi bi opet mogli da odigraju "u leru" i priuštiti sebi poraz od puno lošijih Srba kako bi izbacili Hrvatsku. Istina, ovaj put, za razliku od Montpeljea, i oni imaju šta da izgube, jer bi u tom slučaju u drugi krug ušli bez boda i vjerovatno bi morali da pobede sve, pa i Dansku, za polufinale. No, Trikolori svakako imaju samopouzdanje da to i mogu - piše hrvatski "24.sata.hr."

Napominje se da Kauboji treba da "ispraše" Srbiju sa više od pet golova razlike kako ne bi strepeli pred poslednje kolo, pogotovo što će oni svoj meč protiv Ukrajine igrati nešto ranije u odnosu na Francusku i Srbiju.

Podsetimo, u slučaju da sve tri ekipe budu imale identičan broj bodova, na kraju će odlučivati gol-razlika.

Video: Kapiten Marsenić pred početak EP: Nismo očekivali da ćemo ovoliko biti pogođeni virusom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naj

    15. januar 2022 | 08:42

    Imam osecaj da cemo da pljusnemo croasane!U ovom sportu su zmajevi za nas ali mislim da sa novim trenerom i velikom motivacijom mozemo do pobede!

  • Mira

    15. januar 2022 | 08:19

    Pobeda je naša, Hrvati gube 100%

  • Бане

    15. januar 2022 | 09:03

    што је сигурно,сигурно је! Прегазимо њих па Французе...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA