≫ 

Novi detalji smrti hrvatskog rukometaša: Pojavio se snimak, tukli ga momak i devojka, pa pobegli sa lica mesta

Još uvek nisu razjašnjene okolnosti pod kojima je preminuo Denis Tot

  • 1
Denis Tot Printscreen: Instagram / denis_tot

Svet sporta na Balkanu potresla je vest o smrti hrvatskog rukometaša, Denisa Tota, koji je umro bolnici od posledica srčanog zastoja. To su bile tvrdnje njegovog brata Borisa, koji je u Skoplje, gde je Denis nastupao i preminuo, stigao iz Holandije.

- Denis je preminuo od srčanog zastoja, a ne od telesnih povreda, tuče i ostalih gluposti koje su tokom celog dana bile pisane po medijima - napisao je Boris na svom Fejsbuk profilu.

Sličnu stvar potvrdili su i iz tamošnje bolnice, gde su naveli da je Denis primljen bez srčanog pulsa, nakon čega je prebačen na reanimaciju i nije imao znakova povreda. Istovremeno, hrvatski Večernji list je kontaktirao ambasadora Severne Makedonije u Zagrebu, Milaima Fetaia, koji je istakao da ovaj slučaj neće biti gurnut pod tepih.

Potvrđeno je da Denis nije u svojoj krvi imao narkotike niti bilo kakve druge nedozvoljene supstance.

- Obavezno će se sprovesti detaljna istraga. Upravnica KBC-a kaže da nema tragova nasilja, da u pitanju nije ubistvo, da je reanimiran i da je na kraju umro. Došao je sa srčanim problemima. Predan je obdukciji, koja će detaljno reći šta je bilo. Ono što je sigurno jeste da nije bio pod dejstvom narkotika, nije imao nikakve strane supstance u telu i krvi - rekao je Fetai.

Denis Tot Foto: Instagram/denis_tot

Isti list navodi da je iz Skoplja dobio službenu informaciju da je oformljen poseban tim MUP-a koji će se baviti ovim slučajem. U prenošenju portala Vistinomer.mk, tvrdi se da postoji snimak na kojem se vidi kako mladić i devojka izlaze iz diskoteke "Privilidž" i ulaze u taksi, a da ih je Tot pratio i obraćao im se, međutim nije jasno šta im je rekao.

Mladić i devojka su utom izašli iz taksija. Dečko ga je udario dva puta, nakon čega je pao na tlo, a devojka ga još nekoliko puta udarila po glavi. Mladi rukometaš se nije micao i davao znake otpora. Nakon što su videli da je bez svesti, oni su pokušali da ga reanimiraju, ali nisu uspeli, posle čega su pobegli, dok je taksi otišao još dok je izbila svađa. Telo mladog rukometaša je video jedan od zaposlenih u noćnom klubu i pozvao je hitnu pomoć, prema pisanju Vistinomera.mk.

Makedonska televizija objavila je kako je policija uhapsila dvoje ljudi koji se dovode u vezu sa Totovom smrću, dok je treća osoba u bekstvu. U međuvremenu je stigla informacija kako ja naredni meč Butela, kluba za koji je Denis nastupao, protiv Vardara za titulu pravaka Severne Makedonije odložen.

Video: Najlepša srpska rukometašica na protestu za Novaka: Dolazila je svakog dana da mu pruža podršku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    10. april 2022 | 06:30

    Strašno! Jadan momak! Kako je malo danas potrebno da se izgubi život?! Mlad čovek, tek počeo da živi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA