≫ 

Novi Beograd izbegao Pro Reko, srpski klub protiv Marselja u četvrtfinalu Lige šampiona!

Pobedom protiv Radničkog, ekipa Novog Beograda je izbegla potencijalno najteži deo u ranoj fazi Lige šampiona

  • 0
VK Novi Beograd - VK Olimpijakos Foto: MN Press

Nadali su se mnogi da će u četvrtfinalu Lige šampiona videti duel Novog Beograda i Pro Rekla, ali su vaterpolisti iz Srbije uspeli to da "odlože", jer su slavili protiv Radničkog iz Kragujevca sa 13:11 (3:4, 3:2, 4:3, 3:2).

Novi Beograd ispred sebe ima jasan cilj, njima fali još tri pobede do prvog evropskog trofeja u njihovoj kratkoj istoriji. Naravno, taj put im neće biti lak jer su u završnici takmičenja u Ligi šampiona ostao sam "krem de la krem" evropskog vaterpola.

Pro Reko jeste prvi favorit, i mnogi su želeli da vide duel italijanskog i srpskog predstavnika već u četvrtfinalu, ali na to će morati da se čeka. Sve zahvaljujući pobedi ekipe Novog Beograda protiv Radničkog.

Poznati su i svi parovi četvrtfinala na završnom turniru u Beogradu, a oni izgledaju ovako. Pro Reko će igrati protiv Barselonete, Novi Beograd će snage odmeriti sa Marseljom, Jug Dubrovnik će u "komšijskom derbiju" igrati protiv Ferencvaroša, dok preostali par čine Breška i Hanover.

Video: Filip Filipović najbolji sportista Srbije: Olimpijsko zlato je kruna reprezentativne karijere

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA