≫ 

Kako će da izgleda SD Crvena Zvezda nakon dolaska Terzića na mesto predsednika?

Crveno-bela porodica počinje novu epohu na čelu sa generalnim direktorom fudbalskog kluba sa Marakane

  • 7
Foto: crvenazvezdafk.com

Sportsko društvo Crvena zvezda donelo je danas jednoglasnu odluku da generalni direktor fudbalskog kluba sa Marakane, Zvezdan Terzić, bude postavljen na mesto predsednika Sportskog društva.

Ovu funkciju je do sada obavljao predsednik košarkaškog kluba Nebojša Čović, ali je, kako saznajemo, u okviru Zvezdine porodice nedavno je dogovoreno da na njegovo mesto sada dođe Zvezdan Terzić.

Od dolaska na Marakanu, Terzić je u osam sezona došao do šest šampionskih titula, uključujući i ovu poslednju iz ove sezone, koja je peta uzastopna, što se dešava po prvi put u istoriji kluba.

Takođe, Zvezda je petu sezonu uzastopno igrala grupnu fazu u Evropi, a to će biti i šesti put zaredom, pošto je osigurano najmanje igranje grupne faze Lige konferencija naredne sezone, pošto će Zvezda početi kvalifikacije iz trećeg kola Lige šampiona.

Ono što je najviše zaintrigiralo navijače, jeste otkud ta zamena i dolazak Terzića umesto Čovića, koji će i dalje ostati u Upravnom odboru Sportskog društva Crvene zvezde, a sada će imati vremena i da se više posveti vođenju košarkaškog kluba.

Kako saznajemo, fudbalski klub je odlučio da ubuduće znatno više finansijski pomaže "manjim sportovima" - rukometu, vaterpolu i odbojci, a želja je da Zvezda bude šampion u svim tim sportovima, ili da se bar bori za titulu. Uz veća finansijska ulaganja, očekivano je bilo da ljudi iz fudbalskog kluba dobiju i vodeću ulogu u sportskom društvu.

Terzić je najavio izdvajanje od 500.000 evra godišnje za pomoć ostalim klubovma, dovođenje novog sponzora za sportsko društvo, otvaranje televizije sportskog društva, gde će biti ostavljen prostor za reklamiranje potencijalnih sponzora drugih klubova, takođe će FK omogućiti reklamni prostor za te firme na Marakani, kao i da će biti na raspolaganju za organizaciju i menadžment i ostalim klubovima.

Bonus galerija: Najatraktivnije navijačice Zvezde među poznatim ličnostima

Video: Terzić prska šampanjcem na Marakani posle titule

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dar mar

    24. maj 2022 | 14:02

    Taman da I SD upropasti kao I fudbalski Klub,veliki finansijski ,,genije"! Posle sest sezona u Evropi,Zvezdin dug isti kao 2016??? A pre korone izjava Terze ,da Zvezda nema para za novu sezonu ....bravo ,I za to se kod nas napreduje!

  • srdjan

    24. maj 2022 | 15:42

    Sledeca stanica zabela😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  • Dara

    24. maj 2022 | 14:08

    Sada moze ladno da VAR-uje sina😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA