Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte šokantan poslednji minut gde smo na neverovatan način ostali bez pobede nad Islandom

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Velika šansa je propuštena

  • 4
Rukomet Srbija - Island Printskrin: Youtube/Rukometni Istok

Rukometaši Srbije propustili su neverovatnu priliku da započnu Evropsko prvenstvo pobedom protiv glavnog favorita u našoj grupi i da otvore sebi vrata drugog kruga i da idealno otvore šampionat.

Na kraju, umesto pobede, dobili smo hladan tuš, jer su Islanđani na neverovatan način došli do remija od 27:27.

Iako je i ovaj remi dobar rezultat protiv jednog od kandidata za najviši plasman, utisak je gorak, naročito zbog načina na koji je propuštena velika prilika.

Izabranici Tonija Đerone su odigrali maestralan meč 59 minuta, a onda su u poslednjem minutu imali šokantan pad u igri. Kao da su se uplašili pobede izabranici Tonija Đerone.

Na 30 sekundi pre kraja imali smo i dalje +2, a onda je Island uspeo da postigne gol.

Srbija je trebalo samo da odigra napad do kraja i da sačuva loptu. Ali, Petar Đorđić je napravio loš pas, Islanđani su presekli loptu i iz kontre došli do gola vrednog jednog boda u situaciji kada su već bili prežaljeni.

Pogledajte i sami kako je izgledao šokantan poslednji minut utakmice, a nadamo se da ćemo već u narednim mečevima, protiv Mađarske u nedelju i protiv Crne Gore u utorak, Srbija uspeti psihološki da se digne posle ovog šoka.

(Telegraf.rs)

Video: Gol za pobedu u poslednjoj sekundi izazvao detonaciju: Heroj Borzaš na tribini slavio s navijačima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nes

    12. januar 2024 | 21:57

    Ne zna se koje gori vaterpolisti ili rukometaši .

  • CG

    13. januar 2024 | 00:25

    Posle fudbala, najgori srpski sport.

  • Pera

    13. januar 2024 | 05:45

    Istovremeno diletantski potezi vaterpolista i rukometaša nemogu biti slučajni a i ponašanje vaterpoliskinja još jedan u nizu namerno izdajnici poteza nastavak fudbalskih "gafova" koje je odavno počeo Vidić namerno igranjem rukom da bi izbacio Srbiju Džaićev štićenik...Kolarov koi namerno dodaje Hrvatu da da gol I da Hrvatska ide na ep...dakle srpske reprezentacije sistemom menadžera i novca kontroliše Tito2 Soros u politici Broz Tita destrukcije Srpskog naciona. Odavno je policija trebalo da prati i sprečava ovakve izdaje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA