Vreme čitanja: oko 1 min.

Ceo svet priča o ovom poljupcu sa Superboula: Tejlor Svift i Trevis Kelsi ukrali šou

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fotoreporteri su pomno pratili svaki pokret najpopularnije pevačice sveta

  • 0
Tejlor Svift, Trevis Kelsi, Superboul, Kanzas Siti Čifs, San Francisko 49ers Foto: AP/Tanjug

Kanzas Siti Čifsi su odbranili NFL titulu i osvojili su novi Superboul, pošto su u Las Vegasu slavili protiv San Francisko Fortinajnerse sa 25:22 posle velike drame i produžetka.

Ponovo je briljirao kvoterbek Čifsa, Patrik Mahoms, koji je izabran i za MVP-ja finala i koji je meč završio sa 333 prebačenih jardi, uz dva dodavanja za tačdaun, kao i intersepšn i 66 jardi trčanjem. Ključan je bio i tačdaun za pobedu u produžetku, kojim je doneo svom timu ukupno četvrti Lombardijev trofej u istoriji.

Naravno, kao i na svakom Superboulu, nije moglo da prođe bez poznatih lica u loži. Za njih paprene karte nisu nikakav problem, pa su mnoge svetske face uživale u loži uz skupoceni šampanjac.

Glavna zvezda među poznatima bez dileme je bila Tejlor Svift. Trenutno najpopularnija pevačica na svetu je i devojka Trevisa Kelsija, koji je umalo fizički napao svog trenera u jednom momentu tokom Superboula.

Ali, uzavrele strasti i tenziju smirila je njegova devojka, koja se spustila do terena posle meča da čestita svom dragom nakon završetka meča.

Reporteri su pomno pratili svaki potez Tejlor Svift tokom Superboula, a ona je žestoko navijala zajedno sa društvom u loži, gde je bila i provokativna reperka Ajs Spajs, Blejk Lajvli i manekenka Ešli Avinjon.

A onda kada se spustila do Kelsija da mu čestita, pao je i poljubac kojim su ukrali šou i o kojem pričaju svi svetski mediji.

Pogledajte i kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Video: Navijači: Gledanje Superboula, apsolutno tradicija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA