Otkriveni napadači na vaterpoliste Partizana

Hrvatska policija i dalje traga za dvojicom 24-godišnjaka i jednim maloletnikom

  • 2

Hrvatska policija utvrdila je identitet jednog od ukupno trojice mladića koji se sumnjiče da su 8. septembra u Zagrebu napali mlade vaterpoliste Partizana.

>>> SKANDAL: Srpski vaterpolisti šipkama napadnuti u Zagrebu, jednom slomljen prst!

Tokom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da su u četvrtak, 8. avgusta ove godine, oko 21.50 sati, oštećenima koji su bili u društvu još trojice maloletnika, (svi igrači omladinskog vaterpolo kluba iz Beograda), u Vlaškoj ulici prišli osumnjičeni, te kako je jedan od oštećenih nosio klupsku majicu počeli ih vređati, a potom ih i fizički napali.

Osumnjičeni maloletnik je zapalio pirotehničko sredstvo i bacio ga prema oštećenima te su osumnjičeni zajedno sa još dve, zasad nepoznate muške osobe, rukama i nogama počeli udarati oštećene po celom telu, a zatim pobegli prema Ulici biskupa Galjufa.

- Policijski službenici policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloletnikom i dvojicom 24-godišnjaka zbog sumnje da su počinili kazneno delo telesne ozlede u vezi zločina iz mržnje na štetu dvojice maloletnih srpskih državljana, izvesila je jutros policija - prenose hrvatski mediji.

Oštećenima je lekarska pomoć pružena u Klinici za traumatologiju gde je utvrđeno da su lakše povređeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpskibek

    16. septembar 2016 | 13:46

    Pa ko ih je napao!????....ovaj "nas" bratusa kaze da su ..u stvari vaterpolisti napali navijace!!!???? Ko je" lud "sad ovde???

  • AntiBot

    16. septembar 2016 | 13:48

    I sada ce da dobiku plaketu i orden...a mozda i ulicu u Zagrebu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA