Nik Kirjos isprozivao Bernarda Tomića: "Ti si najomraženiji sportista u Australiji"

Međusobne prozivke dvojice australijskih tenisera nisu novina

  • 0
Nik Kirjos Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos i Bernard Tomić bile su velike nade australijskog, ali i svetskog tenisa. Ipak, nijedan nije ispunio svoj potencijal, a problem je kod obojice bio isti - glava. Iako na terenu nisu ostvarili ono što se od njih očekivalo, van terena "blistaju".

Još jedna u nizu svađa između Tomića i Kirjosa inicirana je izjavom Bernarda u jednoj emisiji gde je rekao da Kirjos ne može da ga podnese zbog njegovih rezultata u juniorskoj konkurenciji.

- Uvek je bio u mojoj senci kada smo počinjali. Zato, svaki put kada mu neko pomene moje ime, on to ne može da izdrži. On ne može da prekraja istoriju niti moje rezultate kada sam imao 16, 17, 18 i 19 godina - bile su reči Tomića, a odgovor Kirjosa se nije dugo čekao.

Pecnuo je Nik kolegu kako mu je platio avionsku kartu kada je ostao bez novca, ali mu i poručio da ga niko ne voli u Australiji.

- Haha, Tomiću ne zaboravi kada sam ti platio let kući iz Šangaja jer nisi imao novca. Hahaha, ti pišeš istoriju, ti si najomraženiji sportista u Australiji - poručio je Nik svom zemljaku, da bi zatim objavio sliku na kojoj se vide poslednji rezultati Tomića i porazi od daleko slabije rangiranih igrača, pa ga je Kirjos ponovo pecnuo.

Poručio mu je da nije znao da je toliko loš i da se oseća malo loše zbog onoga što mu je rekao, da bi dolio još malo soli na ranu Tomiću i poručio da ga pozove ako mu treba pomoć da ga podseti kako treba da igra.

Video: Začepio mu usta odgovorom, pa rukom pokazao na slavnog glumca: Detalji svađe Kirjosa i navijača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA