≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo niste videli u TV prenosu: Pogledajte kako je Novak bio srećan dok je pisao "Kosovo je srce Srbije"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najbolji srpski teniser sa velikim osmehom na licu napisao poruku koja je obišla planetu

  • 3
Novak Đoković, Kosovo je Srbija Printskrin: Youtube/9 News Australia

Novak Đoković je pred celim svetom poručio "Kosovo je srce Srbije" u kameru nakon pobede na Rolan Garosu i poslao apel da se zaustavi nasilje koje se ovih dana događa nad Srbima na severu Kosmeta.

Njegova poruka oduševila je Srbe na Kosmetu, kojima je ovih dana najteže, ali je izazvala i revolt Albanaca zbog izrečene istine, pa su se tako javili brojni ministri i sportski predstavnici tzv. Kosova koji su kritikovali Novaka, a čak se oglasila i francuska ministarka sporta Ameli Udea-Kastera, koja je poručila da je Novakov gest neprikladan i upozorila ga da to ne sme da se ponovi.

Ali, Novak je i na konferenciji srpskim medijima, gde je bio i reporter Telegrafa, posle meča poručio da je odlučan i je to uradio bez ustezanja i da je to najmanje što je mogao da uradi.

Interesantno, u TV prenosu se nije videlo šta je Novak napisao na kameri, jer TV prenos ide sa 10 sekundi zakašnjenja, da bi reditelji mogli da izaberu šta će pustiti, a šta ne ukoliko im se nešto ne svidi. A Novakova poruka im se očigledno nije svidela.

Ali, pošto je bilo mnogo srpskih medija u Parizu, poruka je brzo dospela do javnosti, a ubrzo i do svih svetskih medija.

Mnogi zbog reditelja prenosa nisu mogli da vide momenat kada Novak piše poruku na kameri, ali su mnogi svetski mediji dobili agencijski snimak na kojem se vidi i taj momenat, pa sada možete videti sa kojim ponosom i osmehom na licu je to učinio.

Pogledajte to i sami u priloženom snimku:

(Telegraf.rs)

Video: Novi trener Zvezde hoće meč protiv Đokovića: Bahar otkrio šta je tražio od Terzića da bi došao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA