≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zgodna Mađarica je nova savetnica Olge Danilović: Srpska teniserka ima "vrelu" podršku sa tribina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Danilovićeva je već napravila najveći uspeh na Grend Slem turnirima, s obzirom da je prethodno u nekoliko navrata ispadala u drugom kolu. Ipak, za to je zaslužan i Olgin tener, nekadašnja mađarska teniserka Agneš Bukta

  • 0
Bukta Agnes Foto: Instagram/agnesbukta

Najbolja srpska teniserka, Olga Danilović u Parizu igra meč trećeg kola Rolan Garosa protiv Tunižanke, Ons Žaber.

Danilovićeva je već napravila najveći uspeh na Grend Slem turnirima, s obzirom da je prethodno u nekoliko navrata ispadala u drugom kolu. Ipak, za to je zaslužna i Olgina savetnica, nekadašnja mađarska teniserka Agneš Bukta.

Mađarica rođena 1993. godine je do nedavno i sama aktivno igrala tenis, a onda je prešla u trenerske vode a nedavno, počela i saradnju sa Olgom Danilović.

Bukta je najveće uspehe beležila na ITF turnirima, gde je osvojila osam titula u singlu, dok je u dublu došla do čak 20 pehara, takođe na ITF turnirima. Najbolje rangirana je bila u oktobru 2016. godine, kada je zauzela 294. poziciju na WTA listi, dok je naredne godine, u dubl konkurenciji bila rangirana kao 209. teniserka sveta.

Ipak, osim teniskih kvaliteta, Mađarica se može pohvaliti i onim fizičkim, a neretko voli i da "ispozira" u kupaćem kostimu, što možete videti u galeriji u nastavku.

(Telegraf.rs)

Video: Olga Danilović o ljubavi sa Janom Oblakom: Samo sam čekala...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA