≫ 

Navijači "poludeli" za kartama kad su čuli da se Federer vraća u Rim: Cene ulaznica se duplirale!

Efekat Federer na delu

  • 5

Tek pošto je švajcarski teniser Rodžer Federer potvrdio da će igrati na Mastersu u Rimu 2019, predsednik italijanskog Teniskog saveza Anđelo Binagi objavio je informaciju da se cena ulaznica za meč u sredu udvostručila.

Švajcarac će se po prvi put pojaviti na Foro Italiku još od 2016. godine kada ga je pobedio Dominik Tim. Nakon toga se okolnosti i zdravstveno stanje nisu poklapali, a Federer je i zbog godina preskakao turnire na šljaci.

Sada, kada to nije uradio, najjeftinija karta je 143 evra.

- Za Rodžerov meč u sredu smo udvostručili cene neprodatih ulaznica. To je način da nagradimo navijače koji su prvi rezervisali svoja mesta i platili su mnogo manje. Ovo je prva godina kada je na snazi popust od deset posto za članova FIT (Teniski savez Italije) i registrovani imaju prioritet - rekao je Binagi u najavi turnira.

Već do trećeg maja je, po njegovim rečima, turnir u Rimu zaradio onoliko novca koliko je inkasirao ukupno prošle godine. Federer je kao treći igrač planete slobodan u prvom kolu, a u drugom će u sredu igrati protiv Žoaa Souze koji je bio bolji od Fransesa Tijafoa u svom uvodnom meču turnira.

VIDEO - Vilander za Telegraf: Ako Đoković osvoji Rolan Garos ulazi u priču o najboljem svih vremena

(M.Ljubisavljević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ

    14. maj 2019 | 19:55

    Ovako polude i kad stigne vest ovima iz železnika da dolazi institucija, odma otimačina oko karata a ovako ih jedva 200 bude na domaćem terenu, ali dobro njima je čast da gledaju ekipu kojoj nije istorijski uspeh kao njima (dok su postojali) 76' na šljaci Evropska takmičenja od 18 ekipa 16 su bili😂👌🔐

  • BASA

    14. maj 2019 | 19:48

    Bravo Roze ! Samo napred !

  • Krajina

    14. maj 2019 | 22:34

    Da se ovako nešto uradi u srbiji, pisali bi svi da smo fukare, ali kad to urade gospoda talijani onda je to nivo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA