Poznato je kada će Novak i Tim nastaviti polufinale Rolan Garosa!

Subota će biti dan odluke, i to od podneva

  • 7

Novak Đoković i Dominik Tim nastaviće polufinale Rolan Garosa u subotu od 12 časova!

To je ozvaničeno, ali treba imati u vidu da se ni u subotu ne predviđaju sjajni vremenski uslovi. Vetar je još u petak pravio veliki problem, na to se požalio i Rodžer Federer, koji nije mogao da parira Rafaelu Nadalu.

Novak se mučio protiv Dominika Tima, koji vodi sa 6:2, 3:6, 3:1, a upravo je pri njegovom brejku za 3:1 u trećem setu došlo do novog prekida.

To čak može i prijati Novaku, bilo je očigledno da gubi snagu u trećem setu, ali i nerve, pošto nije mogao da održi dominaciju pri svom servisu.

Zbog vremenskih uslova i vetra, Novak se raspravljao sa arbitrom, tražeći da se prekine meč, jer su uslovi ispod nivoa. Arbitar je rekao da je supervizor odlučio da postoje uslovi za igru, nakon čega je supervizor i došao do Novaka, koji mu je takođe rekao da su ulovi za igru loši, a kako je sve izgledalo, možete pogledati ovde.

VIDEO - Đoković pokazao svima kako izgleda njegov oporavak uz masažu posle mečeva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    7. jun 2019 | 18:56

    Napred nole do finala.

  • митар пфк

    7. jun 2019 | 19:41

    Роланд гарос и други велики турнири , који држе до традиције у секунду , по питању ових сатница , дана , датума итд руше директно играче и њихову жељу за поштеним двобојом ...Ово су нерегуларни услови и крај приче !! Виђели сте девијацију лоптице од првог поена , лудило...Тим је играчина , и може да добије свакога , али ова два- ипо сета нису регуларна , реално...

  • Aks

    7. jun 2019 | 18:57

    Ake ne stane vetar, biće teško. Ima Nole problem u glavi kada je vetar oduvek. Ali, svi se nadamo i želimo finale. Idemooo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA