≫ 

HIT: Kolarov od ruskih domaćina dobio "ladu" za gol protiv Kostarike! (FOTO)

Neobičan dar za kapitena uveličao slavlje našeg tima u Samari

  • 19

Grad Samaru, stadion "Samara Arenu" zauvek će pamtiti kapiten srpske reprezentacije Aleksandar Kolarov - odatle je poneo evrogol protiv Kostarike, pobedu u prvoj utakmici Mundijala, ali i - jednu ladu!

>>> Srbija ponovo igra fudbal! Neka se spreme Brazilci i Švajcarci! Orlovi fenomenalno otvorili Mundijal u Rusiji (VIDEO) (FOTO)

Naime, Gubernator Samarske oblasti Dmitrij Azarov uručio je kapitenu reprezentacije Srbije ključeve terenca, pošto je ovaj bio strelac prvog gola na novootvrenom stadionu.

- Nakon savetovanja sa navijačima iz Samare, odlučili smo da uručimo nagradu fudbaleru koji postigne prvi gol na stadionu "Samara arena" za vreme Svetskog prvenstva. Gol je dao Kolarov. Uručili smo mu nagradu - ključeve za "ladu 4×4". Lada će ga podsećati na pobedu u Samari, a sem kod kuće, moći će da ga provoza i u Rimu gde igra fudbal - rekao je Azarov dodavši da je Kolarov bio veoma srećan, a čitava ekipa oduševljena poklonom.

Kolarov je proglašen za najboljeg igrača meča Kostarika - Srbija.

Ovo je četvorotočkaš koji će da pridruži svom voznom parku Kolarov Foto: lada.ru

VIDEO Jedna Lada dobila je ime po reci i gradu najvećeg uspeha srpskog fudbala u novijoj istoriji:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA