≫ 

Otkriveni detalji haosa u hrvatskom timu: Modrić i Ćorluka oterali Kalinića iz reprezentacije (FOTO)

Pojavili su se novi detalji u vezi sa incindentom koji je rezultirao izbacivanjem Kalinića iz nacionalnog tima Hrvatske

  • 5

Selektor Hrvatske fudbalske reprezentacije, Zlatko Dalić, bio je primoran da udalji iz reprezentacije fudbalera italijanskog Milana, Nikolu Kalinića.

Možda je u prvom momentu delovalo da se Dalić u afektu odlučio na ovakav potez, ali nova saznanja govore suprotno. Nakon novih informacija koje su isplivale na površinu, menja se slika u vezi sa ovim skandalom.

Naime, Kalinić nije bio samo u sukobu sa selektorom Dalićem, već i sa svojim saigračima u reprezentaciji.

 
#worldcup2018A post shared by Nikola Kalinic (@nikolakalinic) on

>>>Srbi spremaju veliki navijački korteo: Ako ste u Kalinjingradu, evo šta treba da znate pred polazak na meč sa Švajcarskom!

Cela stvar je počela kada je napadač Milana odbio da uđe sa klupe na utakmici protiv Nigerije, koju su Hrvati dobili sa 2:0. Ovakav prikaz nepoštovanja je inicirao brojne reakcije, kako u samoj reprezentaciji tako i u javnosti u Hrvatskoj koje su primorale selektora Dalića da adekvatno odreaguje.

Kalinić je selektoru rekao, da zbog bolova u leđima, nije u stanju da uđe u igru. Njegovu odluku nije uspeo da promeni ni ostatak klupe, koji mu je sugerisao da utrči u teren i ne pravi bespotrebne probleme. Kalinić je ostao pri svojoj odluci da ne zaigra, tako da je priliku da uđe na teren dobio Marko Pjaca.

Nakon završetka meča, po povratku u hotel, selektor Dalić je zahtevao da mu se napadač izvini za ovaj gest neposlušnosti. Kalinić nije želeo da razgovara sa selektorom, što je prouzrokovalo da se animozitet između njih dvojice poveća do nepodnošljive granice.

Nikola Kalinić (levo na slici) postiže pogodak Foto: Tanju/AP

>>>Ceo svet se smeje Pepeu: Ispao je tragikomičan foliranjem, koje je još više razbesnelo Marokanca (VIDEO)

Dalić se o odluci da isključi Kalinića iz reprezentacije posavetovao sa igračima Lukom Modrićem i Vedranom Ćorlukom, koji uživaju najveće poštovanje u hrvatskom timu. Njih dvojica su se složili da je dalji ostanak Kalinića u državnom timu nezamisliv i da u poptunosti stoje iza odluke svog selektora.

Nikola Kalinić se još nije oglasio povodom ovog incidenta, dok bi njegova eventualna izjava mogla dodatno da naruši atmosferu u ekipi.

Hrvatska reprezentacija svoj drugi meč grupe D igra u četvrtak 21. juna protiv reprezentacije Argentine u Nižnjem Novgorodu sa početkom od 20 časova.

VIDEO: Albanska voditeljka pimpovala u štiklama i polupala kafić

VIDEO: Sve što niste znali o reprezentaciji Hrvatske

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rale

    20. jun 2018 | 19:11

    Sada će on doći da igra za SRBIJU !!!

  • haha

    20. jun 2018 | 22:56

    Svet im se smeje zbog dresova. Užas haha... A bas mi je drago da se tako i timu slažu. Kopaju oči jedno drugome, ti nisu vidite sposobni ni sami sebe da podnose a kamoli će nas i druge!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA