Totalno rasulo u Argentini: Igrači teraju Sampaolija, hoće novog trenera za meč sa Nigerijom!

Selektor Albiselestea potpuno je pogubio konce i sada je izgubio i poverenje igrača

  • 8

Horhe Sampaoli je označen kao glavni krivac za debakl Argentine na Mundijalu, a izgubio je i poverenje navijača, medija, ali i igrača svoje ekipe.

>>> Besni Argentinci gazili Hrvate na podu: Pojavio se snimak šokantne tuče navijača u hodniku stadiona posle utakmice! (VIDEO)

Prema navodima brojnih medija, igrači su se pobunili protiv selektora i žele da ga oteraju i tokom prvenstva, a navodno bi za meč sa Nigerijom trener bio Horhe Buručaga. Za sada nema zvanične potvrde ove vesti, pošto su u Argentini svi zanemeli nakon ubedljivog poraza od Hrvatske.

Da su se igrači okrenuli protiv selektora, koji forsira izuzetno čudan tim, sa mnogim manje poznatim igračima, dok mu neke od glavnih zvezda poput Dibale, Iguaina i Di Marije sede na klupi, moglo je da se vidi i po izjavi Aguera posle meča.

Međutim, pojedini novinari ipak ističu da i pored pobune i klanova, koji su duboko razorili argentinsku reprezentaciju, Horhe Sampaoli vodi reprezentaciju i protiv Nigerije, a da tek onda napušta kormilo ekipe.

VIDEO: Predstavljamo reprezentaciju Argentine u samo 2 minuta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tadija

    22. jun 2018 | 13:14

    Tako vam i treba kad vam Mesi sastavlja tim!

  • Tripko

    22. jun 2018 | 12:52

    Sta bre pricaju...toliko kvalitetnih igraca pa kpga god da je izbacio na teren trebali su igrati mnogo bolji fudbal pa im je sada on kriv

  • Bonifacije

    22. jun 2018 | 12:58

    Bitno da je dijabola pokazivao svoje tetovaže, a ostalo je manje važno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA