≫ 

Brutalan odgovor "Živog mrtvaca" Englezima: Luka Modrić ih "spustio" pred celim svetom za bahatost i prozivke pre meča (VIDEO)

Kapiten Hrvatske otvoreno je priznao engleskim medijima da ih je njihovo pisanje dodatno motivisalo za polufinale

  • 64
Luka Modrić slavi ulazak u finale; Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Hrvatske napravili su svojevrsno čudo uradili ono što su mnogi smatrali nemogućim za zemlje sa ovih prostora! Ušli su u finale Svetskog prvenstva i igraće za večnu slavu protiv Francuske u nedelju od 17 časova na Lužnjikiju.

Previše prepotentno ušli su Englezi u duel sa "Kockastima", a to im se obilo o glavu! Nokautirani su u 120 minuta, a Hrvati su još jednom pokazali da su kraljevi produžetaka, jer su i treći put prošli na taj način nakon što su igrali dodatnih 30 minuta ili šutirali penale.

VIDEO: Ludilo u Hrvatskoj! Trg bana Jelačića "eksplodirao" posle pobedničkog gola Hrvatske

Mario Mandžukić je bio junak utakmice i golom u produžetku je doneo pobedu i plasman u finale svojoj zemlji, ali je ponovo motor ekipe bio Luka Modrić, koji je Englezima objasnio kako su ih oni sami motivisali za polufinale potcenjivačkim stavom.

- Odigrali smo fenomenalno nakon primljenog gola. Nadigrali smo ih, iako su nešto govorili da smo mi umorni i da su oni fizički spremniji, Šteta da smo opet morali igrati produžetke, ali hvala Bogu da nije otišlo do penala. Pokazali smo karakter. Tri puta smo se vraćali iz rezultatskog minusa i verovali smo i ovaj put da ćemo se vratiti. Ne želimo stati na ovome, jer smo ovde došli po nešto više - izjavio je Modrić posle meča.

Modrić ulazi u najuži krug za MVP-ja Mundijala; Foto: Tanjug/AP

On je u pojedinim medijima okarakterisan da će protiv Engleske biti kao "živi mrtvac", jer je toliko pretrčao, a čak dva puta je pre utakmice sa Gordim Albionom igrao i produžetke.

Ali, takvi natpisi su ga samo dodatno motivisali, pa je to i sam priznao u izjavi posle meča.

- Engleski novinari, televizijski komentatori, govorili su svašta o nama. Podcenili su nas i to im je bila velika greška. Čitali smo i slušali sve što su govorili i pisali i samo smo komentarisali: Ok, večeras ćemo videti ko će biti umoran. Morali bismo da budemo daleko ponizniji i da više poštujemo protivnike. Pokazali smo im da nismo umorni, dominirali smo utakmicom mentalno i fizički - poručio je Modrić.

VIDEO: Hrvati napravili ludilo u hotelu posle ulaska u finale!

VIDEO: Hrvatski igrači od slavlja ne mogu u autobus da uđu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dale

    12. jul 2018 | 13:13

    Oni žive svoj Montevideo.... srećno !!!

  • nn

    12. jul 2018 | 12:38

    Bravo komšije! Srećno u finalu! :)

  • X

    12. jul 2018 | 15:36

    Ma mozemo da ih mrzimo,svaka Im cast,ja navijam za fudbal a u fudbalu su razbili Engleze.Zelim im iskreno da osvoje prvenstvo,jer su zasluzili!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA