≫ 

Međedović uveren u bolje rezultate: "Znam koliko je Laslo jak na šljaci, to mi govori da sam na dobrom putu"

On je poražen u prvom kolu Serbia Opena u Beogradu posle velike borbe

  • 3
Serbia Open Foto: Nikola Anđić

Srpski teniser, Hamed Međedović nije uspeo da se plasira u drugo kolo ATP turnira u Beogradu, pošto je eliminisan od strane Lasla Đerea u dva seta (6:4, 7:5), uprkos dobrom početku meča, gde je vrlo brzo napravio brejk.

On je na konferenciji za medije istakao kako nije imao nikakvu tremu, te da je zbog toga krenuo dobro i mirno.

- Što se tiče prvog seta, otvorio sam meč dobro... Nisam imao tremu, prvi sam ga "brejknuo", ali se onda desio pad u igri, koji je on iskoristio, preuokrenuo i otišao je dalje. To mi govori da sam na dobrom putu, znam koliko je dobar na ovoj podlozi i to je pokazatelj. Nadam se da će biti bolje sledeći put - rekao je Hamed.

Nije siguran gde će nastupiti posle Beograda, te da će tu odluku doneti vrlo brzo.

- Za sledeće turnire se još ništa ne zna, nismo još uvek odlučili, za pet nedelja imam čeelindžer u Češkoj, za koji sam dobio vajld-kard. Ne znam da li ću još nešto igrati pre toga.

Ranije, Hamed je servirao dosta snažnije, ali se danas moglo primetiti da je više išao na preciznost.

- Fokusirao sam se da pogađam uglove, nije mi puno značila brzina, tako da sam se više fokusirao na te detalje - dodao je Međedović.

Kasnije tokom dana, njega očekuje i meč dubla sa Jakubom Menšikom. Kaže da će dati sve od sebe da prođe dalje.

- Što se tiče Jakuba, ovde sam ga upoznao, nisam ga znao ranije, znam da je pre igrao u Australiji finale juniora. To je taj meč, u prvom mi je planu, malo ću se odmoriti i daću sve od sebe da uzmemo pobedu - zaključak je Hameda.

Video: Novak poručio svetu pred Serbia open: Srpski narod je ponosan, gostoprimljiv narod

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • istina

    19. april 2022 | 15:52

    Mali, prvo zahvali za sve Novaku jel si sve bodove osvojio za pocetak kod novaka, prosle godine 250atp kvalifikacije i celendzer isto.Malo bas cudno da se izvuce Kolumbijac i uzmes tako dobre bodove da na pocetku fjucersa imas lakse protivnike.Tek si pred mesec dana osvojio fjucers, spustina zemlji i ne pricaj mnogo jel si privilegovan.Sto Milojevic nije dobio wc nego ti?Milojevic je 140 atp igrac da je imao podrsku kao sto tebe guraju na silu gde bi bio!Istina i samo istina. Videcemo jel si mentalno jak vreme ce pokazati, cini mi se da si mentalno ranije sazreo kako i ide u tvom kraju..to..U svakom slucaju sve najbolje ali ponavljam sramota da se Milojevicu nije dala wc! Zivela Srbija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA