≫ 

Međedović uveren u bolje rezultate: "Znam koliko je Laslo jak na šljaci, to mi govori da sam na dobrom putu"

 ≫ 

On je poražen u prvom kolu Serbia Opena u Beogradu posle velike borbe

Komentari

  • istina

    19. april 2022 | 15:52

    Mali, prvo zahvali za sve Novaku jel si sve bodove osvojio za pocetak kod novaka, prosle godine 250atp kvalifikacije i celendzer isto.Malo bas cudno da se izvuce Kolumbijac i uzmes tako dobre bodove da na pocetku fjucersa imas lakse protivnike.Tek si pred mesec dana osvojio fjucers, spustina zemlji i ne pricaj mnogo jel si privilegovan.Sto Milojevic nije dobio wc nego ti?Milojevic je 140 atp igrac da je imao podrsku kao sto tebe guraju na silu gde bi bio!Istina i samo istina. Videcemo jel si mentalno jak vreme ce pokazati, cini mi se da si mentalno ranije sazreo kako i ide u tvom kraju..to..U svakom slucaju sve najbolje ali ponavljam sramota da se Milojevicu nije dala wc! Zivela Srbija!

    • 19. april 2022 | 16:42

      Laz

      @istina

      Mnogo te nesto izfrustrirao ovaj mali prijatelju.A nesto mnogo zalis ovog Milojevica(prvi put cujem).Mali je veliki potencijal za to je i tu,.a i taj drugi momak ce dobiti priliku jednostavno,ako je toliko dobar,.a onda mu ne treba niko lako ce do vrha,.a sto se tice Medjedoviceve sredine,..to je sjajna sredina i ljudi.

    • 19. april 2022 | 23:58

      Fedex

      @istina

      Milojevic ima 27 godina i nista nije napravio u karijeri, ovaj mali ima 18 godina i veliki je potrncijal normalno da ce njemu da daju vetar u ledja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA