≫ 

Da li će ona biti nova gazdarica Mančester junajteda?

Šuška se o njenoj vezi sa čovekom koji je navodno već kupio slavni klub

  • 0
Lindzi Lohan Fotka Lohanove iz 2015. godine Foto: Instagram/lindsaylohan

Saudijski princ Mohamed Bil Salman trenutno se nalazi u centru pažnje zbog želje da kupi Mančester junajted od porodice Glejzer za šest milijardi evra!

Poslednje informacije koje kruže kažu da je Bin Salman već kupio Junajted posle nedavnog sastanka sa čelnicima kluba, ali da se to trenutno drži u javnosti.

Kao i da je saudijski princ navodno u vezi sa američkom glumicom Lindzi Lohan koja bi očigledno mogla uskoro da postane gazdarica slavnog kluba sa Old Traforda.

Pojedini američki mediji tvrde da su njih dvoje već nekoliko meseci u romantičnoj vezi, dok iz Saudijske Arabije tvrde da to nije istina.

Lindzi Lohan Ovako Lindzi sada izgleda Foto: AP/Tanjug

Malu pometnju je izazvala izjava oca Lohanove koji je rekao da se njih dvoje poznaju, da sarađuju, ali da nisu u vezi.

Što se tiče same kupovine Junajteda od Glejzera, ta informacija je došla od jednog od službenika u Vladi Saudijske Arabije. Moaid Mahjub je na svom Linkedin profilu objavio:

- Investitor iz Saudijske Arabije je juče kupio akcije Mančester junajteda. Sve pošto je delegacija Mančester junajteda posetila Saudijsku Arabiju. Sačekajmo zvaničnu potvrdu kluba - napisao je Mahjub.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA