≫ 

Nostalgična Žizel izazvala emocije na rastanku: Atraktivna supruga Toma Brejdija oduševila Boston

Avantura se nastavlja na Floridi

  • 1
Gisele Bundchen, Tom Brejdi, Tom Brady, Žizel Bundšen Foto: MiamiPIXX/CPR/BACKGRID/Profimedia

Dan nakon što je veliki Tom Brejdi stavio tačku na 20-godišnju avanturu u Bostonu sa Nju Inglend Patriotsima, oglasila se i njegova supruga, poznata manekenka Žizel Bundšen koja kaže da će ovaj grad zauvek ostati u njenom srcu.

Atraktivna manekenka je na Instagramu zahvalila gradu u kome su ona i njen suprug stvorili porodicu, sa posebnim osvrtom na velike stvari koje su proživeli u poslednjoj deceniji.

- Kakvo je samo sjajno iskustvo bila ova poslednja decenija. Boston je bio fenomenalan prema nama i zauvek će ostati u našim srcima. Iz njega nosimo divna sećanja, naša deca su rođena i odrasla tamo, a stekli smo i posebna prijateljstva koja traju čitav život - napisala je Žizel.

Nostalgična mankeneka je postavila uz post i fotografiju njihovog sina Bendžamina kako joj ljubi stomak dok je bila trudna sa ćerkom Vivijan koja se rodila 2012. godine. Na fotografiji se nalazi i Brejdijev sin Džon, kojeg ima iz veze sa Bridžet Mojnahan.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

Nekadašnji "Viktorijin anđeo" okačila je i neke fotografije sa utakmica na kojima je sa decom navijala za Toma sa tribina u dresovima Nju Inglenda.

- Nedostajaće nam prijatelji, lepa promena godišnjih doba i vožnje do stadiona zatimi i navijanje za Toma i Patse. Hvala svima koji su podržavali mog supruga i napu porodicu sve ove godine. Nedostajaćete nam - zaključila je Žizel Bundšen.

Podsetimo, Tom Brejdi je u utorak napustio Nju Inglend posle 20 godina i šest šampionskih titula, a uskoro bi trebalo da potpiše ugovor sa Tampa Bej Bakanirsima vredan 30 miliona dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • duci

    19. mart 2020 | 10:57

    E moj Brady sa konja na magarca a sta ces para nikad dosta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA