≫ 

Rodman opisao kako mu je devojka slomila penis: Krv je šikljala, a ona je vrištala da me je ubila

Nekadašnji član Čikago Bulsa poznat je po bludnom načinu života

  • 3
Denis Rodman Foto: Guliver/Gustavo Caballero/Getty Images for Mercedes-Benz Fashion Week Swim 2014

Legendarni NBA košarkaš Denis Rodman dao je nedavno intervju za jednu britansku televiziju gde je pričao o anegdotama iz svog života.

Najviše o tome kakav je bio njegov seksualni život, odnosno još jednom je pomenuo da je tri puta lomio penis.

- Bili smo na nekom krstarenju i ja sam celi dan pio i uživao u zabavi. Do kraja večeri sam se "odvalio kao majka" i u jednom trenutku sam završpio sa nekom devojkom u kabini na velikom krevetu. Moram da priznam da je uživala - rekao je nekadašnji košarkaš Čikago Bulsa i dodao:

- U jednom trenutku je odlučila da ode na drugi kraj sobe,d a se zaleti i skoči na mene... Krv je šikljala na sve strane, a ona je vrištala: "O, Bože, ubila sam ga, mrtav je." Samo sam je pogledao i rekao: " Nisi dušo, samo si mi slomila penis."

- Drugi put je bilo posle meča sa Hjustonom, hteo sam tantrički seks i penis je samo pukao kao orah. Treći put mi se desilo sa devojkom u hoteli, izvodili smo svakojake ludorije.

Rodman je bio poznat kao jedan od najboljih skakača lige u istoriji, čak sedam puta je proglašavan, a Britancima je priznao šta znači njegov "skok u košarci."

- Zvezda baca loptu na koš, ja je uhvatim pa opet odnesem toj istoj zvezdi. A u karijeri mi je najdraži onaj skok sa Madone na Karmen Elektru.

Madona Madona je bila slaba na Rodmana Printskrin: Instagram/madonna

Rodman je svojevremeno priznao da mu je Madona davala novac da joj napravi dete, a zatim je opisao jednu njihopvu noć.

- Igrao sam poker u Las Vegasu kada je zazvonio telefon. Madona je hitno tražila da dođem u Njujork. Tad su bile najveće šanse da ostane trudna. Ostavio sam žetone na stolu, otišao u Njujork, obavio posao, te se ponovo vratio za Las Vegas - rekao je Rodman.

Video: Madonina ćerka orgijala na reviji u Bazelu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zocky

    15. april 2020 | 18:03

    Jedan jedini, idol iz detinjstva... Svake nedelje je bio u Tempu (časopis) sa Karmen Elektrom, Panelom, Madonom, Sindi Kraford... A u NBA 5 prstenova sa dve ekipe, hiljade i hiljade nebeskih skokova, lude frizure, lude vožnje, žurke, ludi stajlinzi, tetovaže, filmovi, Holivud... Ikona dva veka! Koplje iznad svih

  • Crv 10 91

    15. april 2020 | 20:53

    Jedan je Rodman

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA