≫ 

Ušivanje u bolnici, pa saslušanje u policiji: Prva svađa između Nejmarove mame i mladog ljubavnika

Gejmer pokazao kakav je kad se naljuti

  • 1
Nadin Gonzalveš Printskrin: Instagram/nadine.goncalves

Nastavlja se prava španska sapunica u romansi između Nejmarove majke Nadin Gonzalveš i njenog 30 godina mlađeg ljubavnika Tijaga Ramosa.

Prema najnovijim navodima iz Brazila, zaljubljeni par je završio na ispitivanju u policiji, dok je gejmer, koji je u prošlosti imao i nekoliko gej afera, zaradio 12 šavova na ruci posle nezgode koja mu se desila.

Tabloid iz Rio de Žaneira, Ekstra, citira jednog od suseda Nejmarove majke koji tvrdi da je prošlog četvrtka došlo do ozbiljne svađe između Nadin i Tijaga u stanu koji su iznajmili u elitnom delu ovog grada.

Tijago se navodno posekao na staklo koje je udario u naletu besa, što je izjavio i u policiji, pa su "golupčići" pušteni kući uz obavezu da poštuju preporuke o izolaciji tokom pandemije korona virusa.

Podsetimo, Nejmarova majka i 23-godišnji Tijago Ramos nedavno su obnovili romansu posle nekoliko nedelja razdvojenosti izazvanih otkrićem mračnih tajni iz ljubavnog života gejmera.

Video: Ona uživa u vezama sa mlađima posle razvoda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA