≫ 

Fudbaler Partizana verio devojku za njen rođendan, Sneža Borjan sijala od sreće na proslavi

Urošević odlučio da zaprosi Ivu

  • 2
Devojka Slobodana Uroševića, Iva Nikolić Foto: Instagram/Iva

Fudbaler Partizana Slobodan Urošević verio je svoju dugogodišnju devojku Ivu Nikolić, i to tokom proslave njenog 26. rođendana!

Levi bek crno-belih i Iva žive zajedno već pet godina, što su nedavno otkrili tokom razgovora za sajt kluba povodom Dana zaljubljenih.

Upravo tom prilikom Urošević je napomenuo koliko mu znači datum njenog rođendana, te otuda možda i ne čudi što se za prosidbu odličio baš tada.

- Zaista mi nije problem da pamtim datume, ali ako baš izdvajam meni poseban to je njen rođendan. Najvažnije je da su ljudi srećni, da se vole i podržavaju bez obzira da li ga zvali Sveti Trifun ili negde u Svetu Valentin. Ali, mislite jedni na druge stalno - rekao je Urošević 14. februara ove godine.

Na proslavi rođendana, ispostaviće se kasnije i veridbe, bila je i supruga golmana Zvezde Milana Borjana - Snežana!

Sudeći po snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama, i Sneža je bila ta koja je sijala od sreće.

- Evo, moja mlada od sreće plače. Mlada se udala i plače. Alo, bre - rekla je Sneža na jednom snimku koji se nalazi na Ivinom Instagram "storiju."

Video: Milan Borjan dobio na poklon automobil od supruge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola 54

    21. jun 2020 | 11:45

    Nista nije slučajno svuda idi ali kući dodji zna to Snaža dobro zato je i bila toliko vesela ipak jedan je Partizan i njegovi odabrani igrači.Vrati se Snežo biće ti sve oprošteno.

  • Саша

    21. jun 2020 | 09:23

    Све супер и ок,ал не могу да схватим ово понижавајуће клечање мушкараца кад проси девојку! То ми никад није било јасно.Грозни феминизам.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA