≫ 

Lebron Džejms poludeo, jer mu sina (16) povezuju sa bivšom ženom Skotija Pipena

Larsa je, doduše, poznata po tome što voli mlade muškarce

  • 8
Lebron Džejms Lebron Džejms Foto: AP/Tanjug

Lebron Džejms i njegova supruga Savana Brinson besni su zbog toga što javnost u SAD povezuje njihovog maloletnog sina sa Larsom Pipen!

Naime, Broni Džejms (16) je nedavno "lajkovao" jednu fotografiju bivše žene Skotija Pipena, koja je inače poznata po slabosti prema mlađim momcima (pogotovo košarkašima), što je pokrenulo lavinu komentara.

Dovoljno da se u celu priču najpre uključi majka Lebrona juniora, koja je bila poprilično iznervirana zbog celokupne situacije.

Lebron Džejms Printskrin: Instagram/kingjames

- U trenucima kada se sve ovo dešava u svetu, vi pričate o ovom sra*u. On je maloletan i ne zanima me što ga smatrate slavnom osobom, dete je i ova sra*a treba da prestanu - napsala je Savana na Instagramu, a zatim se sa komentarom ubacio i as Lejkersa:

- OK! Zakačili ste se sa pogrešnom. Sretno vam bilo, neće biti lepo!

Sam Broni se pravdao da je "lajkovao" fotografiju mamine prijateljice, dok se Larsa ponovo našla u centru nekog skandala.

Podsetimo, nju su posle dokumentarca o Majklu Džordanu prozvali "ekstremni MILF", sa Pipenom se rastala zato što ga je varala, svojevremeno je bila najbolja drugarica Kim Kardašijan, a nedavno se pisalo da je u vezi sa 22 godine mlađim košarkašem Malikom Bizlijem.

U nastavku pogledajte fotografije Larse Pipen i uverite se zbog čega "teško izbegava skandale":

Video: Džordan, pa sad i on: Lebron Džejms popušio tompus na konferenciji za medije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA