≫ 

Ko je atraktivna plavuša sa Novakovog meča protiv Amerikanca?

U pitanju je devojka Tejlora Frica...

  • 14
Morgan Ridl, Tejlor Fric Printskrin: Eurosport

Meč između Novaka Đokovića i Tejlora Frica na Australijan openu definitivno će biti onaj iz serije koji će se dugo pamtiti - zbog svega što se tokom istog dešavalo!

Naravno, to se najviše odnosi na povredu koju je Đoković imao i koji je posle 2:0 u setovima morao da igra i peti set, kao i zbog medicinskog tajm-auta koji je Amerikanac tražio kako bi zalepio patike koje su mu se raspale.

Zatim, tu je istorijska odluka organizatora koji su na polovini meča morali da izbacuju publiku zbog odluke vlasti Australije da od ponoći uvedu petodnevni "lokdaun".

Ono što je privuklo pažnju tokom meča Đokovića i Frica jeste atraktivna plavuša na tribinama Rod Lejver Arene koja je očigledno bila miljenica kamere.

U pitanju je Morgan Ridl, influenserka koja je u vezi sa američkim teniserom i koja je nekoliko puta tokom prenosa bila u krupnom kadru organizatora prenosa. Pogotovo u trenucima kada je Fric bio taj koji je vodio glavu reč na terenu.

U nastavku možete pogledati i njene fotografije:

Video: Kirjos ponovo napao Noleta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA