≫ 

Ibrahimović ubio lava, Šveđani šokirani šta je Zlatan nakon toga uradio s njim

Procurila informacija od pre 10 godina...

  • 14
Zlatan Ibrahimović, lav Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinović, Pixabay

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović nedavno je oduševio tamošnju javnost povratkom u reprezentaciju, ali samo nekoliko dana posle martovskog ciklusa fudbaler Milana sada se našao na udaru te iste javnosti.

Razlog su informacije koje donosi švedski "Expressen", a po kojima je Zlatan pre 10 godina ubio lava u Južnoj Africi i doneo ga u rodni Malme.

Ibra je navodno ubio lava koji je godinu dana bio zatvoren i koji je pušten upravo zbog toga da bi bio lovina za turiste, te zbog toga takva vrsta lova nije zabranjena, kao i da je lavlju kožu, lobanju i vilicu prevezao kući i preparirao. A upravo to je izazvalo dodatni šok nacije...

Zlatan, inače, nije želeo da daje komentar na pitanje švedskih medija koji su ga kontaktirali, mada je poznato da je as Milana pasionirani lovac.

Nedavno je kupio veliko imanje u Švedskoj radi lova i ribolova, a svojevremeno je želeo da dođe čak i u Srbiju da lovi.

- Sa Zlatanom je uvek bilo zanimljivo. Voli lov. Rekao mi je jednom: ''Čuo sam da ima vukova u Srbiji, pošalji me.'' Onda smo organizovali da ide da lovi u Makedoniju - rekao je Nemanja Matić u jednom intervjuu koji je dao Telegrafu.

Video: Lukom i svetlećim strelama na divljeg vepra: Koliko je ovo nivo ludila?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA