Dileta, a da nas upoznaš sa drugaricom? Đorđija je nova DAZN "bomba" za Seriju A

Atraktivna plavuša je u junu pojačala DAZN i sa Diletom čini "ubitačan" tandem

  • 2
Đorđija Rosi Printskrin: Instagram/giorgy0506

Atraktivna Dileta Leota godinama unazad važi za jednu od najatraktivnijih fudbalskih voditeljki, ali daleko od toga da je jedina Italijanka koja privlači veliku pažnju!

Tokom meča Lige šampiona između ženskih timova Juventusa i Čelsija, Dileta se pohvalila koleginicama s kojima zajedno čini tim, a za oko je mnogima zapala druga plavuša - Đorđija Rosi.

U pitanju je devojka čije fotografije očigledno ceni selektor Italije Roberto Manćini, barem sudeći po "lakovima" legendarnog fudbalera na njenim Instagram objavama, a koja trenutno ima 34 godine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Giorgia Rossi (@giorgy0506)

Sa 20 je počela da radi za Romin kanal, zatim je prešla na "Skaj" i "Rai Sport", a od 2013. godine je postala članica "Medijaseta" čiji osnivač je Silvio Berluskoni. Tokom rada na pomenutoj televiziji specijalizovala se za mečeve Serije A, vodila je program vezan za Mundijal u Rusiji, a u junu ove godine se preselila na DAZN.

Onog trenutka kada se preselila na DAZN, u Italiji se pojavila glasina da je stigla da zameni upravo Diletu. Međutim, obe su ostale na ovoj televiziji i sada čine pravo bogatstvo DAZN-a. Koja voditeljka je bolja, procenite sami:

Dileta Leota:

Đorđija Rosi:


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA