Legendi Junajteda plavuša prišla i zaplesala u krilu, on je pipkao po guzi i nogama

Skols ponovo u centru pažnje britanskih medija

  • 1
Pol Skols Skols u društvu bivše supruge Printskrin: Instagram/paulscholesaaa

Pol Skols očigledno ne može bez skandala! Nakon što se nedavno pojavio video snimak koji je zgrozio javnost, a na kom se vidi kako ćerki gricka nokte na nogama, legenda Mančester junajteda našao se na naslovnoj strani zbog prljavog plesa koji je dobio u jednom kafiću!

Tabloid "San" je došao u posed video snimka od 16. oktobra na kom se vidi kao 46-godišnji Skols sedi na stolici, dok mu nepoznata plavuša igra u krilu. Naravno, nekadašnji vezista Junajteda je prihvatio ovu igru i pipkao je pomenutu devojku po guzi i nogama.

- Skols je samo sedeo kada je plavuša prišla i počela da mu igra u krilu. Nije mogao da se "odbrani" i u međuvremenu su njegove ruke bile svuda po njoj. Devojka nije bila profesionalna igračica, sedela je tu u baru i pila, te je samo prišla nekadašnjem fudbaleru - navodi izavor "Sana."

Skols je navodno bio u baru koji se zove "Dirty Martini", a vredi pomenuti da se nekadašnji as Junajteda neće naći u "neobranom grožđu" kada dođe kući s obzirom na to da se od supruge Kler razveo još prošle godine.

Sa Kler, s kojom je u braku bio 27 godina, Skols između ostalog ima i ćerku Alisiju (20) koja zbog atraktivnog izgleda i fotografija takođe privlači veliku pažnju na Ostrvu. Zašto, uverite se i sami:


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    31. oktobar 2021 | 12:39

    И? Шта је после било?Зна ли се шта? Питам за друга!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA