≫ 

Zvezdina nagrada završila u rukama jedne od najlepših srpskih sportistkinja

Emilija Antanasijević je najbolja juniorka crveno-bele porodice

  • 2
SD Crvena zvezda Printskrin: Youtube/crvenazvezdafk

Samim tim što je aktuelna šampionka Evrope, karatistkinja Emilija Antanasijević je zasluženo dobila titulu najbolje juniorke Sportskog društva Crvena zvezda!

Za devojku koja je oduvek bila Zvezdin navijač ova nagrada će verovatno biti veliki podstrek za budućnost, a pored toga što na svom kontu ima preko 100 osvojenih medalja Emilija je definitivno i jedna od najlepših srpskih sportistkinja.

- Smatram sebe ekstravagantnom , drugačijom od drugih, samim tim što kompletno odudaram od uobičajenog. Ko bi rekao da se jedna karatistkinja koja uzima Evropska i Svetska prvenstva, sređuje i šminka svakoga dana kada izlazi iz kuće. Kada neko u gradu prošapuće i pokaže nekome prstom na mene uz reči: "Ona je pre par meseci uzela zlato u karateu na Evropskom prvenstvu“ , osoba koja je to čula automatski prasne u smeh - rekla je Emilija nedavno u jednom intervjuu i dodala:

- Ali ja to prihvatam dobronamerno, što samo dokazuje da ja mogu da budem i normalna devojka ali i karatistkinja. Volim što pokažem da sam totalno drugo od onoga što misle da jesam, jer sam svesna toga da možda nekima, u tom izdanju, delujem naivno. Dobijala sam poruke na instagramu, kada smo imali doček na Zvezdinoj košarkaškoj utakmici, posle Evropskog , koji su bili poput: „Svaka ti častt na uspesima! Bio sam na utakmici i nisam mogao da verujem da tako lepa devojka zna da bije.” Meni to zaista imponuje.

Pored toga što je u oktobru prošle godine, u izuzetno jakoj juniorskoj konkurenciji, osvojila prvo mesto i zlatnu medalju u katama, Emilija je i u borbama bila sjajna i osvojila je drugo mesto i srebrno odličje. Tada je rekla:

- Ovo je uspeh svih nas, trenera Igora Gajića, Srbije, pa i karatea čiju smo istoriju upotpunili, baš kao i Crvene zvezde pod čijim se imenom takmičimo mnogo godina, jer jedno tako veliko ime, upravo to i zaslužuje: velike rezultate.

Video: SD Crvena zvezda proslavilo 77. rođendan: Ivanić i Jankovićeva proglašeni za najbolje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA