≫ 

Širi se Mitrovićevo carstvo nekretnina: Posle Vračara i Kopaonika, postao vlasnik simbola Smedereva

Srpski golgeter je nedavno, posredstvom svojih zastupnika, kupio čuveno zdanje u rodnom gradu

  • 12
Aleksandar Mitrović, Smederevo Foto: Shutterstock, Marko Jovanović

Srpski fudbalski reprezentativac i član Fulama Aleksandar Mitrović pravi dobre poslovne poteze i polako, ali sigurno proširuje svoje "casrtvo nekretnina" koje sad već broji pozamašne "kvadarate" na nekoliko lokacija u Srbiji.

Poslednji u nizu investicija na koju se odlučio novi rekorder Čempionšipa je čuvena zgrada Ninića u rodnom mu Smederevu.

Kako prenosi portal sdcafe, Mitrović je postao novi vlasnik pomenutig objekata na gradskom trgu kupivši udeo od grada u centru Smedereva.

Odbornici Skupštine grada Smedereva usvojili su odluku o otuđenju iz javne svojine 3/24 dela poslovnog prostora - osam prostorija površine 328 kvadratnih metara u stambeno-poslovnoj zgradi broj 1 u ulici Trg Republike 11.

U objektu Ninića grad Smederevo je bio vlasnik samo jednog dela, uz još osam suvlasnika.

Procenjena vrednost udela u objektu utvrđena je na 86.100 evra, što je bila i početna kupoprodajna cena za zainteresovane ponuđače. Na javni oglas stigle su tri blagovremene ponude, a najviše novca za udeo u objektu u centru grada, tačnije 200.000 evra, ponudio je, preko zastupnika, fudbaler Aleksandar Mitrović.

Smederevo, Trg Republike Trg Republike u Smederevu; Foto: Shutterstock

Mitrović je nedavno, kako je pisao Telegraf, kupio i luksuzni penthaus u srcu Vračara i za njega izdvojio 800.000 evra.

Penthaus je na dva nivoa, ima oko 400 kvadrata i opremljen je najluksuznije. Mitrović i njegova supruga Kristina će moći da uživaju u svom novom domu, koji je opremljen đakuzijima, igraonicom za decu, a ima i posebnu sobu za dadilju.

Pored penthausa i poslovnog objekta u Smederevu, Mitrović u svom vlasništvu ima i sedam apartmana u zgradi na Kopaoniku, od kojih već vraća uloženi novac.

Očigledno je srpski reprezentativac svestan prilike i mogućnosti dobrog ulaganja u nekretnine i pametno ulaže novac koji je zaradio od fudbala, jer je svestan da kasnije može lepo da živi od toga kada završi karijeru.

Bonus galerija: Kristina Mitrović, supruga srpskog golgetera

Video: Obrni, okreni - proslava ista: Evo kako je heroj Mitrović obeležio istorijsku pobedu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA