Most Valuable Papuče: Otkrili smo koliko košta obuća Nikole Jokića, cena će vas iznenaditi

Izabrao je MVP NBA lige najbolji kvalitet za svoje noge kada šeta po Somboru

  • 44

Najbolji košarkaš sveta, Nikola Jokić, odmara posle naporne NBA sezone u svom rodnom Somboru, gde mu je ekspedicija Denvera uručila trofej za MVP-ja, koji je završio u njegovim rukama drugu godinu uzastopno.

Jokića smo snimili u Somboru na hipodromu, gde je došao svojom ozbiljnom mašinom vrednom 250.000 evra, kako bi posetio svoje konje koji su njegova velika ljubav.

Jokić je bio u ležernom izdanju, u majici, šortsu i papučama.

Upravo su nam njegove drečavo zelene papuče privukle posebnu pažnju, a pažljivim gledanjem shvatili smo da je u pitanju model brenda Nike - "Benassi JDI Fanny Pack".

Jokić inače i sarađuje sa brendom Najk, mada detalji ugovora nisu poznati, osim što je poznato da je u poslednjih godinu dana zaradio dva miliona dolara zaradio van terena, dok je od ugovora sa Denverom inkasirao 27,9 dolara, što ga je svrstalo na 98. mesto najplaćenijih sportista sveta u poslednjih godinu dana.

Ovaj model Jokićevih papuča inače košta 115 evra. Interesantno je i da imaju i svoj džep koji se zakopčava rajsferšlusom, pa tako u papučama može da čuva određene sitne predmete ukoliko nema džepove na šortsu.

Video: Miško Ražnatović odgovorio na najvažnije pitanje: Da li će Nikola Jokić igrati za reprezentaciju?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA