Ovo je plavuša koja je oduševila navijače Zvezde na meču sa Partizanom, poslala je i moćnu poruku

U pitanju je bivša kik-boks šampionka koja je podrila crveno-bele na derbiju

  • 1

Drugi meč finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Partizana doneo je nemile scene koje nisu trebale sportu, ali daleko od toga da u Pioniru nismo videli onu "lepšu stranu medalje."

Razlog za to je atraktivna plavuša koja je "uhvaćena" objektivom "paparaca" na tribinama tokom derbija. U pitanju je Tihana Baša, nekadašnja kik-boks šampionka i osvajačica velikog broja medalja za Srbiju.

Tihana je svojevremeno bila član kik-boks kluba "Crvena zvezda Delije", a posle samog meča između crveno i crno-belih u nedelju veče poslala je i moćnu poruku.

- Nijedna ljubav nije zasnovana na temeljima mržnje. Sve dobro na ovom svetu potiče od ljubavi. Volite svoj klub, poštujte, ne mrzite drugi - poručila je Tihana putem Instagrama.

Kada je u pitanju pomenuta utakmica, dešavanja na istoj su izazvala veliku buru. Sve je počelo provokacijom Kevina Pantera koji je pokazao srednje prste navijačima Zvezde, zatim su Delije vređale Željka Obradovića i Zorana Savića, da bi na samom kraju nastao haos zbog vinjaka i sukoba dvojice ljudi sa klupa Zvezde i Partizana.

U tom haosu igrači su jedva zadržali Matijasa Lesora koji je hteo da se bije, da bi navijači Zvezde potom svim i svačim zausuli crno-bele igrače. Na kraju, košarkaši Zvezde su bili ti koji su sačuvali svoje rivale.

A što se tiče same Tihane, ona je u međuvremenu postala i personalni trener, a vi u nastavku možete pogledati njene fotografije:

Video: Navijačica Zvezde podigla majicu i pokazala fantastične grudi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan Djokic

    1. jun 2022 | 00:41

    Eee kad bi ste vi znali koje je ovo smece od osobe,to je ozbiljan problem…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA