MIHAJLOVIĆ ZAPRETIO IGRAČIMA: Ako ne pobedite Veronu, baciću vas sa Julijine terase!

Trener Sampdorije nezadovoljan je zbog tri uzastopna remija i svojim prvotimcima je rekao da ako ih ometaju priče o transferima da se koncentrišu na igru, klupa za rezerve je pravo mesto da razbistre glavu

  • 0

Tri uzastopna remija, a naročito onaj poslednji kada je Samdporija u nadoknadi vremena ostala bez tri boda protiv Napolija naterali su Sinišu Mihajlovića da okrene drugi list sa igračima. Srpski trener je zapretio svojim izabranicima dan pred meč protiv Verone da kako znaju i umeju pobede u "gradu ljubavi" inače će snositi žestoke posledice.

Bivši selektor Srbije je rekao fudbalerima da će u slučaju neuspeha, a on samo pobedu smatra uspehom, biti bačeni sa Julijine terase, ali i da će pojedinci završiti na klupi za rezervne igrače, ukoliko im priče o transferima smetaju da se koncentrišu na igru.

- Samo jedan rezultat je prihvatljiv protiv Verone i to je pobeda. Moramo biti hrabri da je ostvarimo. Ako ne budemo pobedili, baciću igrače sa Julijine terase. Ako ima pojedinaca kojima glasine o transferima smetaju da se koncentrišu, tu je klupa za rezerve da ih vrati u igru. Klupa pomaže ljudima da očiste glavu - rekao je između ostalog Mihajlović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA