NERVOZNI RADONJIĆ: Dašić, Milutinov, Sloter... Te priče nas neće destabilizovati!

Trenera crveno-belih iznervirale su priče o potencijalnim pojačanjima njegovog tima za narednu sezonu i poručio je da one neće uticati na njega i igrače

  • 1

Crvena zvezda je teškom mukom došla do trijumfa nad FMP-om iz Železnika. Igrali su crveno-beli sa dosta oscilacija u igri, naročito kada na parketu nije bilo Bobana Marjanovića, pa zato i ne čudi što je trener Dejan Radonjić posle meča nervozno vrteo glavom.

- Čestitke FMP na partiji. Nisam zadovoljan kako smo igrali. Od prvog minuta se videlo da neće biti lagan posao kao što se očekivalo. Lako smo prosuli prednost. Pravili smo previše grešaka. Dozvolili smo im da se vraćaju. Na kraju smo uzeli dva boda, na kraju je to i najbitnije - rekao je Radonjić na konferenciji za novinare i dodao:

- Kvalitet igre mora da bude na nivou bez obzira protiv koga igramo. Nadam se da ćemo biti kompletniji, barem da Cirbes bude malo na terenu. Znate svi kakav je ritam. Očekujem da večerašnje izdanje ne bude slika u nastavku. Jović nije igrao i to je preventivna odluka. Odmaran je. Videćemo da li će biti u sastavu protiv Vojvodine. Cirbes sa druge strane će biti u sastavu, a videćemo da li će dobiti neki minut - kazao je Radonjić.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Trener crveno-belih se osvrnuo i na pisanja medija o tome ko će napustiti tim na kraju sezone, ali i o transfer bombi koja je pominjana i dolasku centra Partizana Nikole Milutinova među crveno-bele.

- Vidim da već neko vreme postoji ta analiza odlazaka igrača Crvene zvezde. Čak sam i ja otišao. Evo sada su počeli dolasci. Ono što je jako bitno za nas je da smo koncentrisani. Tokom godine smo imali puno stvari koje su nam se dešavale. Neće takve priče destablizovati naš tim. Pričalo se da dovodimo Dašića, Milutinova, doveli smo po tim pričama 10 igrača. Te priče ne utiču na nas. Mi samo razmišljamo kako što bolje da igramo - zaključio je strateg šampiona ABA lige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA