MILINKOVIĆ: Svi znamo koliko je Lalatović motivisan protiv Partizana!

Posle dva vezana poraza u gostima, pred Partizanom je novi izazov van Humske - vruć teren u Čačaku i bivši trener Zvezde

  • 2

Trener fudbalera Paritzana Zoran Milinković rekao je da je pobeda u Čačku protiv Borca (subota 19) imperativ, posebno posle dva vezana poraza na gostujućim terenima u Superligi, protiv Novog Pazara i Vojvodine.

Duel kraj Morave dolazi u nezgodnom trenutku po crveno-bele, koje već u sredu očekuje utakmica sezone - revanš protiv BATEA u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona.

- Posle evropskog okrećemo se domaćem takmičenju i idemo na teško gostavanje. Borac je napravio dobar start, znamo kakav je entuzijazam trenera Lalatovića kada je u pitanju Partizan. Imaju dobar tim, biće veoma motivisani, ali mi imamo svoje ambicije i obavezu da, posle kiksa u Novom Sadu, pobedimo - rekao je Milinković na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

>>> LALATOVIĆ PRED PARTIZAN: Šampionu se ne preti!

Šampion Srbije biće ozbiljno oslabljen u Čačaku, jer je zbog povreda neizvestan nastup Abubakara, Andrije Živkovića i Vulićevića, dok je Brašanac pod suspenzijom.

- Stepen povreda nije veliki, ali smo bliži odluci da ih odmorimo, konačnu odluku donećemo posle večerašnjeg treninga. Abubakar i Živković imaju povrede kolena, a Vulićević skočnog zgloba. Nisu to veliki problemi, ali ne želimo veće, i potreban je odmor - naveo je Milinković.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Prema njegovim rečima ekipa ima težak zadatak da bude u potpunosti fokusirana na meč protiv Borca, jer je posle toga očekuje utakmica sezone za plasman u Ligu šampiona - revanš protiv BATE Borisova.

- Nije nam lako, ali pokušavamo to da iznesemo na najbolji način. Bićemo pažljiviji sa rotacijama kako bismo doneli najbolje rešenje. Nekad je to nužda, a nekad planski. U strahovitom smo ritmu i moraćemo to da iznesemo.

>>> Partizan žestoko oslabljen protiv Lalatovićevog Borca u Čačku

Milinković dodaje da tim oseća mali pritisak zbog nešto lošijeg starta u Superligi.

- Pobeda je uvek imperativ. Postoji psihološki pritisak kod svih nas, pokušaćemo to da neutrališemo. Borac će učiniti sve da nam stane na put.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Budak

    21. avgust 2015 | 12:32

    Poraz u Pazaru ce Partizana kostati titule,a sve zbog Kizinog isprobavanja.

  • Jatak

    22. avgust 2015 | 12:43

    Borac vam vraca bodove ,zato ne sekirajte se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA