SENZACIONALNO! Tomislav Karadžić se VRAĆA U PARTIZAN?

Prvi čovek FSS-a navodno je glavni kandidat za predsednika Partizana posle odlaska kompletne uprave klzuba

Na pomolu je snzacionalan povratak Tomislava Karadžića u Partizan, piše Alo. Posle ispadanja iz Evrope nakon šokantnog poraza od Augzburga od 3:1 u Humskoj, čitava uprava crno-belih podnela je ostavke, a dobro obavešteni izvor ovog dnevnog lista ističe da je glavni kandidat aktuelni predsednik FSS-a.

>>> OSTAVKA UPRAVE PARTIZANA? Grobari tražili odlazak na sastanku!

>>> Cela Uprava Partizana uskoro odlazi! Do tada, glavni je Vazura?!

Karadžić je dugo na udaru kritika javnosti zbog loših rezultata reprezentacije, a dok je među navijačima Partizana omiljen. Grobari su mu pevali pesme, skandirali ime, pa čak i vrteli barjak sa njegovim likom na proslavi titule pre nekoliko godina.

- Čak i da nije došlo do ispadanja od Augzburga, plan je bio da se Karadžić vrati u Partizan u narednih nekoliko meseci. Sve što se dogodilo prethodnih dana u Humskoj samo je ubrzalo čitav proces - navodi izvor dnevnog lista Alo.

Novinar ovog lista takođe navodi da bi u tom slučaju na upražnjeno mesto predsednika FSS-a došao Slaviša Kokeza, koji je trenutno potpredsedik Saveza i prvi čovek Fudbalskog saveza Beograda.

Podsetimo, Tomislav Karadžić je već bio predsednik Partizana. Na to mesto je došao u septembru 2007. godine, nakon što je otišla uprava na čelu sa Žarkom Zečevićem i Nenadom Bjekovićem. Na tom mestu bio je godinu dana, dok nije izabran za prvog čoveka FSS, a sa crno-belima je tada osvojio duplu krunu i zaustavio dvogodišnju dominaciju Zvezde u prvenstvu. Tada je i krenula serija titula Partizana, koji je bio šampion šest godina uzastopno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    11. decembar 2015 | 23:55

    Sjajna vest.Daće Bog.Prvo skinuće se sa mesta predsednika FSS a nadam se da će sa istim ''uspehom'' da vodi i Partizan kao fudbalski savez Srbije.

  • Vele

    12. decembar 2015 | 01:36

    Njihova jedina legenda.jadnici

  • @Žika Živac@

    11. decembar 2015 | 23:52

    Vraća?Pa on je tu bio već 10 godina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA