PONIŽAVANJE BARSE: Da li je moguće da je UEFA izabrala ovih 11 za najbolju postavu Lige šampiona?

U startnoj postavi grupne faze Lige šampiona nema ni Mesija ni Nejmara ni Suareza, kao ni drugog strelca takmičenja - Roberta Levandovskog

  • 20

Nakon što je završena grupna faza Lige šampiona, i pošto su žrebom odlučeni parovi osmine finala, UEFA je izabrala startnu postavu za grupnu fazu najjačeg klupskog takmičenja.

>>> Tim Lige šampiona vs tim Lige Evrope: Samo jedan igrač iz jednog tima, kakav bi to meč bio!

>>> KAKAV JE OVO ŽREB: Četiri velika derbija u 1/8 finala Lige šampiona! (FOTO)

Veliko iznenađenje predstavlja podatak da među 11 najboljih fudbalera nema nijednog fudbalera aktuelnog šampiona - Barselone.

Niko od ubitačne napadačke trojke Mesi, Nejmar i Suarez nije se našao na spisku.

Napadačku trojku čine Kristijano Ronaldo, Hulk i Tomas Miler. Vezni red popunjavaju Rahim Sterling, Vilijan i Sven Kums (Genk). Desni bek je Andrea Barzalji, levi David Alaba, štoperski par čine Dijego Godin i Tijago Silva, a najboli golman je Kevin Trap iz Pari Sen Žermena.

Zaista je nejasno kakvim kriterijumima se UEFA vodila kada je u pitanju startna postava. Hulk se nalazi na listi, a postigao je svega tri gola. Nije čak ni najbolji strelac svoje ekipe, pošto je Dzjuba postigao šest golova. Miler je u postavi a postigao je pet golova, dva manje od Roberta Levandovskog, koji nije među 11.

Ako za Mesija nije bilo mesta jer je manje igrao zbog povrede, kao i za Nejmara koji nije bio efikasan u LŠ kao u Primeri, za Suareza je svakako bilo jer je postigao pet golova i igrao fantastično, kao i kompletna ekipa Barselone.

Šta vi kažete na ovaj tim Lige šampiona koji je UEFA izabrala? Napišite nam u komentarima koji igrači bi bili bolji izbor.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    15. decembar 2015 | 18:04

    UEFA JE ODAVNO IZGUBILA KOMPAS,TAKO DA JE VISE NE TREBA UZIMATI ZA OZBILJNO

  • Subasa

    15. decembar 2015 | 19:36

    Ma sta nas briga,vazno je da mi ponovo osvojimo ligu sampiona

  • simke

    15. decembar 2015 | 18:49

    Stvarno je nevjerovatno da nema Suareza koji je igrao sjajno u grupi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA