Pomračenje uma: Turčin pokušao da ubije protivničkog fudbalera! (VIDEO)

Da li je ovaj čovek normalan?

  • 6

Kakav je kratak spoj morao da se desi u glavi fudbalera Sanajspora Mehmeta Degirmenčija, kada je bio u stanju da uradi nešto što je zgrozilo svakog ko je video njegov svirepi napad na protivničkog igrača.  

Jeziv prizor nam stiže upravo zahvaljujući ovom "čoveku", zbog čijeg je izliva besa Kajhan Karakas jedva izbegao najgoru sudbinu.

Degirmenči je najpre bezobrazno sapleo sa leđa igrača Delikaspora, a kada mu je sudija pokazao crveni karton zbog toga, on je, iznerviran, iz sve snage u glavu udario Karakasa - koji je ležao?!

- Hvala bogu što je promašio vilicu. Da me je udario direktno u lice, mogao je da mi polomi nos, da me oslepi ili polomi vrat - sa olakšanjem je konstatovao Karakas posle meča sa kojeg će kao uspomenu poneti "samo" osam kopči.

S obzirom na to koliko je ovo bio brutalan napad, čudi mlaka reakcija saigrača povređenog.

Klub čiji je član agresivni Degiremnči nedugo posle meča suspendovao je fudbalera i uputio izvinjenje povređenom igraču Delikaspora.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA