Stefan Babović u Vojvodini?

Iskusni vezista navodno je zatražio raskid ugovora sa Partizanom

  • 25

Stefan Babović u 2016. godini najverovatnije neće biti igrač Partizana! Kao što se i najavljivalo prethodnih dana, iskusni vezista crno-belih navodno je zatražio raskid ugovora sa timom iz Humske.

Po društvenim mrežama i navijačkim portalima pojavila se informacija da bi Babović vrlo lako mogao da završi u Vojvodini koju trenira njegov zet Nenad Lalatović. Naravno, ukoliko ne pronađe inostrani aganžman.

>>>Babović želi da ode iz Partizana?

Sport je pre neki dan objavio da je Babović nezadovoljan i da želi da ode, a povodom toga se oglasio i sportski direktor Partizana Ivica Iliev.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Imam sa Babovićem prijateljske odnose i treba da pričamo. Dete je kluba, mnogo je doneo Partizanu proteklih godina, doprinoseći titulama i plasmanima u evropska takmičenja. Zadužio je klub i smatram da zaslužuje da mu se izađe u susret ukoliko želi da se okuša u novoj sredini – rekao je sportski direktor crno-belih.

>>> Ivanić rekao NE Partizanu! Iliev: Nikada ne bih dao 1.4 miliona za njega!

Takođe, Telegraf je Babovića apostrofirao kao višak u klubu kada smo najavili uslove koje je Ivan Tomić tražio od uprave za dolazak na mesto trenera. Naime, jedan od njegovih uslova bio je odlazak veziste koji se prečesto sukobio sa navijačima Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Idi vise

    27. decembar 2015 | 15:42

    Toooooo

  • Nole

    27. decembar 2015 | 18:22

    Ovaj decko je bio jedan od najboljih igraca partizana a to sto ga vi ne volite jer mu otac ima kintu to je vec drugi par carapa !

  • kiZZo fkV 1914

    27. decembar 2015 | 17:10

    E,sad Stefane stegni zube i dokazi da ovi grobarski,nazovi navijaci samo lupetaju,ti si odlican igrac,tako da te navijaci stare dame jedva cekaju,sa tobom i Ivanicem,kup je nas,kao i drugo mesto !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA